MerveEbru Migrenim var ve geçmek bilmiyor geceden beri başım çatlıyor doktora sorma gibi bi şansım yok şuan. 11+4üm kullansam sorun olur mu bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler 🙏🏻
denizvebulut MerveEbru Parol yani parasetamol gebelikte güvenle kullanılabilen nadir ağrı kesicilerden. Günde 3e kadar doktorum kullanabilecegimi söyledi gebeligimin başından beri.
[silindi] MerveEbru parol hamileligin boyunca kullanabilecegin doktorlarin tavsiye ettigi tek agri kesici .. (baska acil bir durum olmadikca) kullan tabi, gecmis olsun🌸
denizvebulut FATO____ Rezene çayının hamilelikte tüketilmesi oldukça tehlikelidir. Erken gebelik döneminde düşüğe ilerleyen dönemde erken doğuma sebep olabilir
FATO____ denizvebulut Google içilebilir yazıyo kontrol de ettim ama yorumu yaparken ama bilmiyorum tabiki ben olsa yine doktoruma danışırim🤷♀️
denizvebulut FATO____ Bana doktorum ıhlamur dışında bitki çayını önermedi. Erken doğum riskim hep vardı belki ondandır dedim ama Lipton bile içilmemeli demiş ☺️ https://www.lipton.com/tr/cay-kulturu-makaleleri/rezene-cayi-faydalari.html#:~:text=Rezene%20%C3%A7ay%C4%B1n%C4%B1n%20hamilelikte%20t%C3%BCketilmesi%20de,%C3%A7ay%C4%B1%2C%20doktor%20tavsiyesi%20al%C4%B1nmadan%20i%C3%A7ilmemelidir.