RMeryy esma2197- bilmiyorum benim kanama alanı kese arkasındaydı belki de boyutu büyüktü ultrasonda o kadar belli olmadı. Belki kan pıhtılaşma sorunu vardır bilmiyorum inanınki her gittiğimde bebek sağlıklı dediler
RMeryy Papiiii beyaz değildi et parçası gibiydi yani kanama alanım benimde kese arkasındaydı belki de büyüktü bilmiyorum boyutunu. 1 aydır bende o şekildeydim. Çoğu gebe yaşıyormuş bu kanama alanını ve çoğu da sorunsuz bebeğini kucağına alıyor. Bana böylesi nasipmiş. İnşallah sende iyileşir sağ sağlim bebeğini alırsın kucağına. Hayırlısını dile Allahtan nasipten ötesi yokmuş bunu anladım. Rüyamda bebeği düşürdüğümü görmüştüm geçen hafta malum da olmuş ama işte insan yine de yakıştıramıyor bebeğine ölümü. İnşallah sen iyi olursun canım kötü şeyleri örnek alıp de kendini üzme stres yapma her şey Allahtan ❤️
Papiiii RMeryy İnsallah bitanem evet o yuzden com uzuldum sana bu gecen birsey ama sende kanama filan baya fazla olmus galiba bende hic oyle kanama gibi pihtili felan birsey olmadi insallah olmaz.Allah sabrini versjn bitanem yeri cabuk dolsun sikintilarini unut insallah
[silindi] RMeryy Cok uzuldum… Allah size sifa, sabir versin insallah en kisa zamanda onemli olan sizin sagliginiz. Kendinizi iyi hissettikce her seyin ustesinden geleceginize eminim.. Siz guclu olun, zaman size her turlu olumlu gelismeyi getirecektir. 🌸🙏🏼
RMeryy Papiiii Evet bende çok kanama oldu korkudan hep gittik doktora parça da düşürdüm yine evde ciğer kadar ara ara. Bu zamana kadarmış. İnşallah sende iyileşip ayaklanacaksın 🙏🏻 Çok teşekkür ederim canım
sedamom00 esma2197- kürtaj dan sonra ne zaman gebe kaldınız adetinizde düzensizlikte oldu mu ben Kürtaj alalı 4 ay oldu 3 ay düzensizdi geçen ay düzenli oldu bu ayda düzenli olur inşallah gebe kalamadım acaba düzensizlikle alakası var mı 🥺
esma2197- sedamom00 kürtaja gerek kalmadı kendi kendine düştü çok agrılar çektim dokuz doğurdum ama iyiki de kürtaj olmadım korkuyordum 1 sene sonra kaldım 7 ay sonra kaldım tekrar hamile biraz ara vermek istedim eşimde şehir dışında çalışıyordu ondan inşallah sizde kalırsınız 🙏🙏
Ebruozyolcu RMeryy ya üzülme lütfen 😞 benim de 2 düşüğüm var 1 tane bebeğim var 10 aylık şuanda 16+2 hamileyim ama hastanede yatıyorum yaklaşık 1 aydır kanamam var korona oldum vucudum enfeksiyon olmuş düşmüyor ve bebeğimin suyuda azalmıştı dün 😞 Allah ne dediyse o olur benim içinde senin içinde allah yardımcın olsun canım benim yaşadığın duyguyu biliyorum anlıyorum ama kendini yıpratma 😞
RMeryy Ebruozyolcu Allah yardımcın olsun evet gerçekten zor Allahtan hep hayırlısını istedik nasibimizde bu varmış. Seninde derdine derman neyse o olsun her şey Allahtan ❤️
sedamom00 esma2197- benim de ilk başlarda kendi kendine düşür dedi doktorum ilaç filan verdi çok kötüydü o günü çok sancı çektım acı çektım sonra doktora gittim dayanamıyorum dedim kürtaj a aldı yarı parçalar düştü coğu da içinde kalmış baya parça cıkmıstı nasip kısmet Rabb’im hayırlısını versin Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲
MerveEbru RMeryy okurken içim acıdı kuzum gözüm doldu kıyamam ben sana ya çok yıpratmamaya çalış kendini zor tabi Allah sabır versin
TURNAA Lgel rahimde kanama alanında kan biriktikten sonra kanama olursa koyu kırmızı kahverengiye yakın renkte oluyor. Aktif devam eden bir kanama okursa kırmızı canli renkte kan akıyor. Tamamen kahverengi gelirse içerse beklemiş kan oluyor canım bu durumlarda en önemlisi karın ağrısının olup olmaması rengi çok önemli değil ben bütün renklerini gördüm bende kanama enfeksiyon yarattığı için kese delindi. Kanaması olup bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren bir sürü annenin hikayesini okudum
Lgel TURNAA benim kahverengi kanamam oluyor ara ara. Dr progestan verip saglikli diyor ama insan korkuyor ya anlamiyorsa diye. Bilgin icin cok tsk ederm rabbim yardimcin olsn
Neclaaaaa RMeryy canım geçmiş olsun bende yaşadım 1hafta haberim yok taşıdım kanamam VS hiç bişey olmadı 6ay geçti yeni toparlandım kendini bırakma hayatımız mecbur devam ediyor vardır bunda da Bi hayır şimdi bile korkuyorum olacak mı acaba gene düşecekmi diye ama bunlar bizi yıpratıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kendini üzme ❤️❤️❤️
RMeryy Neclaaaaa Evet bir sonraki beni şimdiden bile korkutuyor umarım geçer bu psikolojiden çıkarız çok geçmiş olsun sanada rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ❤️
TURNAA Lgel rica ederim canım Rabbım sizinde yardımcınız olsun bebeğiniz iyi olduktan sonra kanama önemli değil bende çok stres yapıyordum kan görmekten psikolojim bozuluyordu ama doktorlar bile normal diyorlardı buna. Sizinde en yakın zamanda sağlıkla geçer inşallah 🙏🙏
Mucizebekliyorum2 RMeryy çok geçmiş olsun allah sabır versin canım benimde kayıplarım var rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah😔
RMeryy Mucizebekliyorum2 Amin inşallah bu duygu çok farklıymış başınız sağolsun rabbim evlat acısını kimseye göstermesin 🙏🏻
RMeryy Hakiko size de çok geçmişler olsun cennette meleğimiz oldu onlar. Hastanede yapsam bende bu kadar etkilenmezdim belki ama ne diyeyim göreceğim varmış Allah daha beterinden sakındı belki 🙏🏻 Buna da şükür çok teşekkür ederim ❤️