Mrvnehir208 Kizlar bebeğim aşırı hareketli bir an önce sabah olsun da doktoru gidiyim diyorum dayanamadım lutfen bunu yaşayan varsa bilgi versin şuan karnimda neler yapıyorum inanamıyorum cok fazla hareketli 21 haftalık gebeliğim
mervesglm Mrvnehir208 heheh yaramaz bi bebiş geliyo deriz biz. Hareket etsin korkma. Hareket etmiyor diye korkuma kaç kere doktora gittim. Oynuyo içerde annesi keyfi yerinde merak etme 🤗
Mrvnehir208 Korkuyorum bisey mi oldu acaba diye bu kadar fazla hareket normal mi zıplıyor mu etrafında dönüyor mu ne yapıyor ama aşırı bi hareket hali
nurkubra- minikbebegim19 bazen aşırı hareketli olması da sıkıntı bebek anne karnında epilepsi geçirebiliyormuş biz çok hareketli çok iyi desekte 😑
Minnosbir_Anne Benim bebeğimde öyle çok hareketli ve doktoruma sordum bu kadar hareket normal mi diye doktorumda bu sağlıklı olduğunu gösterir ne hareketli olursa o kadar iyi demişti
Mrvnehir208 Oznur35 evet öyle tabi haklısınız ama bu kadar hareketli olunca bi panik oldum cevaplardan sonra rahatladım cok teşekkür ederim
Minnosbir_Anne Mrvnehir208 o kadar alışıyorsun ki çok hareketli olmasina etmediği zaman hastanede bulabilirsiniz kendinizi😃 Rabbim bize evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insallah 🤲
nurkubra- @"BebisiM203″endişelenmeden doktorunuzla iletişime geçin muhakkak kimse bebeğin neden aşırı hareketli olduğunu doktordan iyi bilemez :)