BirMucize2015 Selam kizlar rahimim t seklinde oldugu icin gecen ay histeroskopi ameliyati oldum ve ameliyatta spiral takildi. Bu takilan spiral dogum kontrol de korunma amacli takilan spiralle ayni islevimi görüyor yoksa daha farkli birseymi bilgisi olan varmi ? 2 ay takili kalicak ve 2 ay sonra cikaricaz dedi doktor tüp bebek tedavisi görüyoruz
GizemAr Merhaba ; bu işlem sonrası spiral takılmasının amacı rahim duvarlarının birbirine yapışmasını önlemektir . Bende şuan tüp bebek transfer aşamasındayım bir süredir rahim filimleri vs vs bir çok tedavi yaşadım . Allah gönlünüze göre versin bir an önce herşey normalleşsin inşallah 🙏🥰🍀
BirMucize2015 GizemAr canim benim insallah hayirli haberler alirsin sende transferin yapildimi yoksa gününümü bekliyorsun? Bende martin ortasinda tekrar doktora gidicem spirali cikaricaklar ve yine hsg cekilip eski filmle karsilastirma yapilicak eger hersey normalse 6 hafta bekleyip transfer yapilicak. Peki bu takilan spiral benim suan hamile kalmama engel olabiliyormu ? Internette arastirdim ama bununla ilgili hicbirsey bulamadim 😣
GizemAr BirMucize2015 Çok teşekkür ederim ☺️☺️ 🙏 26 Şubat’ta transferim olacak Allah nasip ederse 🥰 Şuan ilişki yasağının olması gerekiyor ve hamile kalmana engel olur şuan . İnşallah bir an önce kucağın dolar 🙏🙏🙏
BirMucize2015 GizemAr cok az kalmis dualarim seninle olcak canim benim hayirlisiyla güzel haberler alirsin insallah 🤲🏻🤲🏻 Iliski yasagimiz yok suan ilk 10 gün vardi sadece Insallah hersey nasip tabi ama insan bir umut hep iyi haberi bekliyor