Karamela- Kızlar selam. Kanım çok düşük. Tek öğün kullandığım ilacı Sabah akşam içmeye başla dedi doktor. 2 aydır bu şekilde kullanıyorum ama hala çok yükselmedi. En son kontrolümde doğuma doğru tekrar bakalım eğer yükselmezse kan iğnesi yazarım dedi. Ben daha önce de vurundum. Ölüm gibi bir şey çok ağrılı vurulan bilir. Asla o iğneyi istemiyorum. Kanımı nasıl yükseltebilirim. Akıl verin lütfenn ( 31+2)
Zeyyyn Karamela- ben pekmez ve üzümün kendisini yemiştim kılolarca 🤣siz kuru siyah üzüm tüketin kırmızı et öyle arttı benlm
Ssultannnnn Karamela- kan ilacini c vitaminiyle beraber alin emilimi vucutta dah iyi oluyor bi portakal vs sıkıp onla beraber icin onun disinda ispanak pekmez de tuketin
Minigin_annesi0 Kara üzüm kurusu ama çekirdekli olandan ye canım, Pekmez, eczanelerde satılan keçiboynuzu özü ben çok faydasını gördüm, Yeşil mercimek haşla kaşık kaşık ye, bal kabağı ye, Kuru incir, Aklıma gelenler bunlar canım
GizemAr Merhaba ; Pekmez tavsiyesi üzerine bilgimi paylaşmak isterim ; Pekmezin 100 Gr mı 4.72mg demir içerir , günlük denir ihtiyacinizi pekmezden alabilmeniz için günde 840 mg civarı pekmez tükenmiş olmalısınız . Buda 2 su bardağından fazla bir miktardır . Bilinenin aksine pekmez kansızlığa iyi gelmez , kansız kişiler üsudukleri için vücutta şeker oranını arttırıp ısınmasına yaradığı için tercih edilir . Birçok soğuk ülkede tüketilmesinin nedenidir budur. Lütfen ilaciniza sağdık kalın ve yükselme olmazsa kan takviyesi isteyin . (Sağlıcakla kalın 🍀🥰🙏)
Buseozdemir Karamela- pekmez uzum mercimek herseyi fazla fazla yememe ragmen kanim.asla yukselmedi. Doktorum 2 kere kan serumu verdi. Anca öyle düzene girdi
Villanelle Kan dediğiniz hemoglobin değeri mi? Değer kaç? Benim de 8.7 çıktı ama herhangi bir şey hissetmiyorum ben. Gyno ferro sanol verdi doktorum, bakalım nolcak
Kumsalsmom Karamela- benimde hiçbi şekilde yükselmiyordu ilaç içtikten sonra süt ve süt ürünlerini bikaç saat sonra almaya dikkat et hemen tüketme ve mesela kahvaltı 10-11 gibi yapıyorsan 8 gibi falan keçiboynuzu özü iç bi tatlı kaşığı yada iki doktoruna bi danış bana faydası oldu aylardır yükselmeyen kanım yükseldi şuan umarım işine yarar şifa olsun şimdiden 💐
Sena_liya Karamela- benim takip ettiğim bir bayan 1 kasık pekmezin içine 2 3 damlar limon damlatarak sabahları aç karnına içmiş bide ciğer tüketmiş kısa sürede yükselmiş bende deneyeceğim doktoruma danışarak… Önce şeker ölçümü ve kan tahlilim yapılsın ona göre hareket ederim geçmiş olsun