Gugu Ben balik ve altin gorüyorum. Altinleri cantama doldurmuşum, prilyanta teşlerida vardi... Ha bide yemeklerde goriyorum meyveler falan
Busrademiir Gugu Ben sürekli erkek bebek görüyorum canım doğum yapmış oluyorum ama bebek sanki 10 aylık kadar o kadar güzel ki sürekli bana gülüyor 3 kere gördüm bunu daha 6 haftalık hamileyim bende merak ediyorum acaba ne diye
Ozge1008 Gugu bir kere doğum sancısı çektiğimi gördüm gerçekten hissettim ama o sancıyı. Variller dolusu balık gördüm bir kez de canım. Parlak parlaktı balıklar😊
Shnbsk Busrademiir bende senin gibi erkek bebek görüyodum sürekli dediğin gibi iri çok güzel bi bebek erkekmiş öğrendik cinsiyetini😂
Hazinem Bnde çok rüyalar görüyorum dün gece bir bahçedeydim dalında yeşil biberler olmuş pek güzel görünüyordu hiç kopartamadım ama herğün bir rüya alis harikalar diyarı gbi 😂😂
Melissssa Ya ben korkunç derecede fazla rüya görmeye başladım o kadar ki uyuyamıyorum bir sağa bir sola abuk subuk rüyalar
Gugu Melissssa hemen gitib kendini hocaya okutmelisin. Bir muska yazsin. Benim onceden kotu ruyaler sayasindeduşuk olmuşdu
Metyszz Melissssa ay bende hep korkunç korkutucu kabuslar ruhani varlıklar herşey yani bu sabah bile sarsılarak uyandım 🤷🏻♀️
Gulsunoyku Dun gece avuç büyüklüğünde altınlar dizili ile boynumda hayırdır inş şimdi sen yazınca dedim nooluyo yoksa bütün hamileler altinmi görür 😲🤣🤣🤣