Nazlic3n Kızlar ben kan ilacı kullanamıyorum şimdi yeni bi tane verdi adı sinfer saşe toz halinde çok güzel ama yine de kanımı yükseltemiyorlar sizin kan ilaçlarınız hangisi acabaaa ?? 🤰🤰
maviananas Nazlic3n fertamir kullanıyorum 3 aydır toz halinde vişne tadı var ondan dolayı rahat içebiliyorum
Sarikan93 Nazlic3n decavit kullanıyordum ama Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırdım kanım düşük çıktı değiştirdi doktorum ferrum verdi küçük tüplerde kan rengi bı ilaç onu kullanıyorum şuan
Nazlic3n maviananas benim kullandığımda toz aynı toz meyve suları gibi çok güzel ama kanım Yüksel iyot bi türlü hep 4te kanım 🤷🏼♀️
mercimegin_annesiii Polenpolen52 faydasını gördünüz mü bende yeni başladım bide hep aynı saatte mi sabah aç içiyorum ben
maviananas Nazlic3n kan iğneleri varmış doktorunuz uygun görüyorsa onu yapın ilaca kıyasla çok çok etkili deniyor
Polenpolen52 Nazlic3n canım ben kullanmıyordm ama bu ay kullan dusmus degerın artık kullanmalısın dedı , ınan ezıyet gıbı ya içmezsek ne oluyor kan demır hapını
Nazlic3n Polenpolen52 doğumda çok kan kaybettiğin için kan ilaçları demir ve vitaminlerde bebek ve senin için
Bendiyebiri Polenpolen52 hap yerine küçük küçük sıvı ilaçlar bar tek seferlik bende haplarını içemiyorum doktorum onu vermişti ismi maltofer ben seviyorum tadını. İstersen onu deneyebilirsin doktoruna danışarak
Polenpolen52 mercimegin_annesiii guzel ılaç canım , ben cok evhamlı oldugumdan dolayı gece yatarken ıcmeye karar verdım🤣 doktor içte nasıl ıcıyorsan iç dedi
Tgbergll mercimegin_annesiii Ben de kahvaltıdan bir saat önce içiyorum bana yan etkisi olmadı değerlerimi de baya toparladığını düşünüyorum tahlil sonuçlarıma göre :)
mercimegin_annesiii Polenpolen52 tamam o zaman ☺️ Ben yemek yemeden yarım saat önce içiyorum yeterli olur heralde ☺️
mercimegin_annesiii Polenpolen52 evet evet pembe ilaca başladığımdan beri af edersiniz tuvaletimin rengi değişti sizinde öyle değil mi
Polenpolen52 mercimegin_annesiii evet canım normal , o sonrasında normale donuyo vucut kan hapına alısınca :)
Tgbergll mercimegin_annesiii Demir ilaçlarının öyle bir etkisi varmış yaa hatta bir yoruma çok gülmüştüm bu ilaçtan sonra tuvalette kömür üretimine başladığınız doğrudur yazmışlardı 🙈
esma2197- mercimegin_annesiii Bende kullanıyorum o ilacı sabah akşam benimde aynı şekilde hem rengi hem kokusu ilaç gibi midem bulanıp kusuyorum hep doktorada bişe diyemedim bir tek ben öyleyim zannediyordum çok iğrenç bi ilaç şimdi birdaha içicem pembe ilaç
mercimegin_annesiii Tgbergll yaaa o zaman normal aklıma takıldı çünkü korkmayayım madem 😂 benide güldürdün Allah razı olsun