Beyzasamed Sekizinci gün oldu adetim gecikeli , iki kere test yaptım negatif.Belim ağrıyor bazen midem ağrıyor ve bir haftadır beyaz akıntı var krem gibi.Bugun de şeffaf yapışkan bir akıntı geldi.Böyle bir olay yaşayan var mı arkadaşlar ?
Afifeelif Beyzasamed adetleriniz düzenli midir.. bu akıntı şekli hem gebelik hemde yukurtlams belirtisi
Ilkhayat Beyzasamed hayırlı olsun bende 1 hafta önce öğrendim 10 tane aralıksız test yaptım bişey çıkmadı adetime 1 hafta vardı ama basım dönüyor du hastanede gidip serum yiyordum megersem hamileymisim o akıntıdan anladım ilk gebeligimde de aynısı olmuştu kan testi verdim 4 hatta çıktı ❤️🙏
Beyzasamed Afifeelif evet düzenli.Bir iki gün geç ya da erken gelir en fazla.Altı yedi ay önce beş gün kadar geç gelmişti.Ama ilk defa böyle uzun süre gecikti.
Pelinakcn Gebelik için kan testi vermen netleştirir olayı, ama bir doktora görün bence başka bir durum olmasın. Ben adetim geciktikten 4 gün sonra test yaptığımda koyu bi şekilde çıkmıştı çünkü
Beyzasamed Pelinakcn çoğu devlet hastanesi kan tahlili almıyor sanırım bulunduğum yerde de özel hastane yok ama en kısa süre de yaptıracam kan tahlili umarım başka bişey yoktur , sırt ağrısı da var bende
Gamzebrs Beyzasamed Beyzasamed sağlık ocağı varmı bulunduğun yerde? Ben sağlık ocağında test vermiştim
01_08 Beyzasamed canım benim eşimin kuzeninde duyum hem çok sok olmuş hemde çok üzülmüştüm. Hamile olduğunu bilememiş böbrek ağrısı falan zannetmiş ve biraz hareket falan yapmış kız sonra şüphelenmis test yapmış negatif çıkmış sonra kan testi vermiş oda negatif çıkmış sonra yine olmamış bu defa doktora gitmiş doktor böbreğin de taş demiş. Sonra neyse hala olmamış en son kız tekrar gitmiş doktora aaa bebekmiş demişler kız böbrek der taş diye bir sürü şey yapmış ve bebeğini kaybetti maalesef
Tol_em Cnm bnm 5 gün gecikmişti test e cıft çıkmıştı ve genel olarak en az 10 gün geçmesini söylerler birde çok kaliteli testler var %99 doğruluk testi olarak geçiyor onu al dene derim hersey gönlünce olsun inşallah 🙏
Beyzasamed Tol_em bir iki gün daha bekleyeyim bakalım hayırlı ise olsun inşallah kaliteli bir test alayım aynen çok sağol canım
01_08 Tol_em hangi testler acaba bende arkadaş ile aynı durumdayım da gecikme var ama negatif çıktı ben daha kan testi vermedim biraz bekleyeyim dedim. Size zahmet hangi testler onlar ismini yazar mısınız
Zehraa3 01_08 ben de 1 hafta oldu kan testi 0.100 negatif çıktı gebelik testi vs yaptırdım evde yaptım yanı oda negatıf ama belım kasıgım vs agrıyor göğüs uclarım falan adette olmadım doktora gittim kist demişti geçen ay ama bısey olmaz basit adetle gider demişti her hangi sorun vs olmaz demişti bilmiyorum
Gamzebrs 01_08 ne kadar üzücü testlere güvenmiyceksek ne yapıcaz. Bende 1 hafta önce kan testi vermiştim 2 gün arayla beta değerleri normal artmadı gebelik olmayabilir dedi 10 gündür devam eden kahverengi lekelenme var ve kasık ağrılarım. Yarın yine gidicem bakalım