Duru_nunkardesi Ya benim son adet tarihim 20.01.2022 ve ben hesaplandığında 4weeks 4 days gösteriyor hangi hafta gidip ultrason yaptırim sizce kızlar ❤️ Yavrumu görmek istiyorum artık çok endişeliyim 😏
Reyhan35 Duru_nunkardesi 6 veya 7 haftalıkken gitsen daha iyi olur canım hem görürsün hemde kalp atışlarını duyarsın 🥰
ZMG65 Duru_nunkardesi canm bnde kimyasal gebelik gećirdim 7ocak işte hiç regl olmadan hamile kaldm salı gittim keseyi göremedim geç döllenme olmuştur belki dedi Perşembe gitcem Allah’ın izni ile6+3 bugün erken gitme🥳
Duru_nunkardesi 2erkekannesiii ay inşallllaahhh canımmm💕 ama maalesef İngiltere de yaşıyorum Burda 12 hafra öncesinde almıyorlar ultrasona anca özele gitmem gerekiyor onu da sanırım 6 haftalıkken yapıyorlar ama görünür bebiş dimi
Duru_nunkardesi ZMG65 anladım canımminşallag güzel haberlerle gel bana da haber ver lütfen bekliyorum ben de 6 haftayı
ZMG65 Duru_nunkardesi dün kan değerlerine baktrdm 6741 olmuş çok şükür Perşembe kese için gitcem inşallah kalpatsni da duyarm