Minigin_annesi0 Kızlar 30 haftaya geldik artık dönerken hafif ağrıtıyor hareket ettiği yerleri normal mi
eso14 Minigin_annesi0 çooook normal 😂 şahsen benimki yanlarıma doğru yatınca sağ sol fark etmeksizin öyle bi acıtıyor ki neresi olduğunu da çözemiyorum. Tuhaf bi hissiyat oluyo 😂
MeyraRana Minigin_annesi0 ah ah cnm bni görsen heralde sen daha kötüsün dersin benden hani yattığım zaman ağrılarım başlıyor kalktığım zaman hani canımdan can gidiyor çocuk vurdukça da altımı sanki uyuşturmadan bıçakla kesiyorlar gibi ağrı acı vuruyor.
Mikmikbuk Minigin_annesi0 Benim bi kere çook canımı acıttı sıpa😁 arada sırada acıtıyo yine hareket ederken yeterki iyi olsun 30+5💫
erdem_agah Minigin_annesi0 evet hemde nasil agritiyor benim minnosta. Az once eşimle otururken resmen karnim bir sağa bir yola yamuluyordu hatta istemsiz olarak sizlandim durdum. Nasıl bu kadar canımı yakabiliyor 😁😁 bazen bacağını ittiriyor o ittirdigi yere dokunamiyorum bile.
Minigin_annesi0 eso14 mucizegebelik6 GencbirPrensesannesi İlk gebelik acemi olduğum için en ufak ağrıdı ters giden bişey var sanıyorum ki sizlere soruyorum kızlar. Teşekkür ederim ❤️