menuder Zararlı olduğuna dair söylentiler duyuyorum 🤔 doğru mudur acaba? Bu konu hakkında bişgi sahibi olan annemiz var mı
Gulsurmeli menuder Zararı neymiş ki 40 45 dakika boyunca bebeğin herşeyi inceleniyor tam aksi faydalı bile bence
menuder Gulsurmeli yani bencede bi zararı yoktur aksine detaylı bilgi alıyoruz. İlla bi olumsuzluk yaratıyorlar 😂
Deletedmom727271 Bu tarz söylentileri Allah aşkına hangi dengesiz söylüyor vallaha ayar olmaya başladım 😂 detaylı ultrasonun da şeker yüklemesinin de hiçbir zararı yoktur. Araya onu da kaynatayım yine 😁
menuder Deletedmom727271 ben de size katılıyorum. İnsanın aklına sokuyorlar acaba benim bilmediğim bir şey mi var oluyorum illa bir olumsuzluk çıkartacaklar 😂
menuder Ozge aynen yani. Teknolojik imkanları kullanmak lazım her şeyi eskiye göre yapalım bekliyorlar
Ceyduygu menuder Normal ultrasonla aynı şekilde bakiliyor sadece kullanilan cihaz daha gelişmiş. Yani bu mantıkla bakarsak hiç muayene olmaya da gitmeyelim :)
menuder Ceyduygu yani ses dalgaları ile kullanılan cihazlar bunlar. Ne zararı var çözemedim. Hep büyük yaştakilerden görüyorum duyuyorum 🤦🏻♀️
maviananas menuder inanmayan öyle şeylere yaptırın bebeğin bir rahatsızlığı varsa erkenden önlem alırsınız her söylenene inanmamak lazım🌸
minik4550 menuder böyle bisey yok şeker testi ve detaylı ultrason cok önemli ve yapılması gerekenlerdir
menuder maviananas haklısınız ben de yaptıracağım inşallah 🌸 inanmak değil de annelerimizin görüşünü merak ettim bu konuda 🙈
Ozge3507 menuder bunu diyen kesin benim kaynanamla kayınpederimdir 🤣🤣🤣 düşüğümü çok ultrasona girdin de düştü diyen vatandaşlar çünkü kendileri 🤣🤣🤣
uykularharamoldu Ozge3507 gece gece yüzümü güldürdü kayınpederiniz 😂 o zaman kimse bebek sahibi olamazdı ki 😂
menuder Ozge3507 yok daha neler 😳 Allah yardımcını olsun hiç düşünmeden bilmeden konuşuyor insanlar yaaa
Ozge3507 uykularharamoldu aaa Kaynanam hiç ultrasona girmeden doğurmuş onu övüyor 🤣🤣 Allah yar ve yardımcım olsun 🤣 pintilikten ölecek 🤦🏻♀️
maviananas menuder inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebeğinizde. Burda yaptırmayan binde bir ancak vardır herhalde🤭