dilara_cinar99 Kızlar 35 haftalık hamileyim 1 haftadır akşamları deli gibi sırtım ağrıyor ağrı kesici olmadan duramıyorum ağliycam artık var mı bı çözüm 😔
melekkizim_00 dilara_cinar99 34. Haftadayız bende aynı şekilde özellikle ortası, sanki bıçak saplamışlar gibi
Gulsurmeli dilara_cinar99 Gebelik =sırt ağrısı demek cidden son haftalarda daha da çok artıyor maalesef
RabiaaaH dilara_cinar99 önceden ara ara ağrıyor muydu 19 haftada falan benimde ağrıyor da çok zor durum Allah yardımcınız olsun insaAllah 🤲
melekkizim_00 dilara_cinar99 valla çok kötü benimkinde , eşime masaj yaptırınca bir tık hafifliyor sadece o kadar
dilara_cinar99 RabiaaaH Amin inşallah evet ilk haftalardan beri yaşıyorum bu bel ağrısını ama daha hafifti o 😊
RabiaaaH dilara_cinar99 bende yaşıyorum şimdi ilerde şiddetli olacak yani Allah’ım yardımcımız olsun insaAllah 🤲
munevveralakaya46 27+3 özellikle yemekten sonra ve akşamları sırtımın ortasında oluyor masaj hafifletiyor ama asla geçmiyor her akşam rutin devam ediyoruz 😥😥
Happycivcivmom Kizlar eğer özellikle yemeklerden sonra oluyor ve tek taraflı bir ağrı ise özellikle sağ taraf muhtemelen safra agrisi sırta vuruyor gebelikte maalesef safra asitleri artiyor bunun çaresi de kereviz ve enginar yiyeceksiniz hemen geçiriyor