Tutkuuuyldrm 3 günlük annneyim gögüs uçlarım mahvoldu önerdiğiniz herhangi bir krem yada kür falan bişey varsa yardımcı okurmuşsunuz 🙏🏻😍
ekoglu34 Tutkuuuyldrm kendi sutunuzu sürün uclarina. Ben bir de hametan kullanmistim doktorumun onerisiyle. Gumus kapak da oneriyorlar fakat kullanmadim. 10 gune kadar gececektir endiselenmeyin gecmis olsun.
Selin12- Tutkuuuyldrm karabaş otu nu tavsiye ederim gerçekten çok etkili birde zeytinyağını kaynatıp iliyinca sur iki gün içinde geciriyor benim göğüslerimde çok kötü yara olmuştu iki güne hemen gecti
Sule5567 Tutkuuuyldrm madecassol dıye bı krem var o cok ıse yaradı bı ıkı kere surmek bile yetti canım bende sutumu surdum lansınoh kullandım asla ıse yaramadı cok kotu oldu benımde madecasssolu doktorum Verdı 4 aylık oldu bebegım acımıyordu bı aydır gecmıstı gecen hafta tekrar kanadı yara oldu hemen surdum aldı acısını cok kotu dayanılmaz oluyor gercekten ama bunu mutlaka al bence arkadaşımda kullanmış ondada ıse yaramıs
Esmahusna47 Göğüs kalkanı var onu al tak canım ben maf oldumustum ilk kızımda 3ay çektim sonra bunu dene dediler aldım taktım çok iyi geldi hemen iyi oldu ikinci kızımda hemen taktım hiç acımadı yara olmadı bence sende tak çok iyi pişman olmazsın
eezgitturk Tutkuuuyldrm ayva çekirdeği jeli dene canım. İnstada ebe tülin bulur var tavsiyeleri var takip etmeni öneririm.geçmiş olsun ❤️