Fulyaaa1 Edagg 37+2 den selamlar 🌸 geceleri uyuyamıyorum bi sorunum yok ama uyuyamıyorum nedense. Ve bide pelviks kemik agrım oluyor o şekilde
Nihanus Edagg valla bende 37deyim doğurmak istiyorum artık son 2 haftadır çok ağırlaştı. Çok aktiftim gebelik boyu çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadı bana bu günlere kadar ama şu son haftalar hakikatten zor yerden kalkarken yuvarlanıyorum resmen
Cotanakk Fulyaaa1 ben de 37+2 pekviks ağrısından kastınız ne oluyor ben de öyle bir ağrı yok gibi yani belim ağrıyor bir de karnım sık sık sertleşiyor gün içerisinde
Fulyaaa1 Cotanakk çatı kemiğimiz oluyor ya o agrıyor bende bebeğin duruşu ile alakalı agrımıyor olabilir sizde
Havvaa77 Bebegim baskı yapıyor bi de karnım aşagıya doğru artık yürümekte zorluk çekiyorumm cumarteside doğum var heyecanlıyımm 🌸🐣
seymaemrullah43 Kızlar bende 37 haftalık hamileyim. Vajina sol taraf çok ağrıyor. Hareketsiz kalınca el ve ayak şişkinliği oluyor. Karın sertleşmesi bel ağrısı oluyor. Bu gece uyuyamadım sürekli tuvalete kalktım ve oğlum aşırı hareketliydi.