Sulerel 9 haftalık hamileyim çok fazla halsizlik, uyku isteğim var ve belim ağrıyor böyle bir durum yaşayan var mı acaba arkadaşlar ne zaman biter bunlar ? 😟😟
Rabiaduru Sulerel benn oleydim. Hatta full uyudum kipirdayamadim. 14 haftalarda bitiyo bol bol uyu sonra uyuyamiyosun 😥
Sulemrahkuzey Sulerel canım bu saydıkların hep hamilelik belirtileri uzun bi süre böyle hissedeceksin endişe etme ☺️
Asafinannesi Sulerel ilk 3 ay normal canım bende çok fazla fazla uyurdum ki normalde günde 4 saat uyku yeterdi bana 🤭 bel ve kasık+gaz ağrıları da cabası 😴
Busear Bende öyleydim canım 25.haftya kadar geçti şimdi 35 te gene o halsizlik başladı dayak yemiş gibi her yerim ağrıuor
Linasmommy Sulerel bende öyleydim kız kafam yerden kalkmıyordu ama 3 aydan sonra herşey çok güzel oluyor 😂
Sulemrahkuzey Sulerel canım rahime bağlı kas ve damarlar genişlediği için oluyor bel ağrıların doktoruma sormuştum bende ☺️
mahi 10 haftalik hamileyim bigun çok uykum geliyo diger gun gelmiyo bi gun miğdem çok bulaniyo sonra fgeçiyo gun gune uymuyo