Cansusu Kızlar 9.haftamdayım doktorum bir çıkıntı var erkek gibi ama belli değil dedi.Bazı yerlerde okudum kızdada çıkıntı olabiliyormuş başına gelen varmı ,eşimle çok meraklandık erkek gibi hissetmeye başladık sonra hayal kırıklığınıza uğramayız inşallah
mminiginannesi10 Cansusu canım çok erkenn şu an. 12 haftada tahmin yapılıyor genelde ama onda bile değişen cok fazla
Mikmikbuk Cansusu 9. haftada cinsiyet oluşmaya başlıyor, bence öyle afaki bi tahmin yapmış. 16. haftaya kadar değişebilir 🐣
NURELLA23 Daha çok erken ben 15 haftalıkken öğrenmiştim kız olduğunu ama erkek 12 13 haftalıkken belli edebiliyormus , ben şimdi 22 haftaligim net bi şekilde kız dendi yani sana daha çok erken
defnos 12-13 haftaya kadar cinsel organlar tam şeklini almaz. Klitoris ve penis birbirine çok benzer o haftalar. O yüzden hiç kafanızı karıştırmayın belli bir cinsiyet beklentisine de girmeyin derim. Sağlıkla gelsin gönlünüzce olsun her şey 💖💖💖
Cansusu defnos İlk gebeliğim ister istemez heyecana kapılıyor insan ,bekleyelim canım hayırlısı herşeyin ☺️
Cansusu Mikmikbuk O haftayı bekleyelim bakalım 2 hafta sonra gel dedi ,12.haftaya girmiş olucaz canım bakalım ☺️