Busraela Şuan karnımda günde 2-3 defa çok fena sertleşme oluyo ve bebeğim hareket ettikce vajinadan cikacakmiş gibi agri oluyo. Doğum belirtileri ne zaman başlar tecrübeliler anlatsın🙏 bana kalsa bunlar hep doğum belirtisi şimdiden😌😌
DamlaMetin Aynı şeyi bend sorcaktım altıma çok sancı giriyo tekme yemişim gibi kemiği acıyo yalnızım evde tedirgin oldum 🤦🏼♀️
Busraela DamlaMetin çok kötü oluyo bi misafirliğe bile gidemedim böyle alttan baskı yaptığı için oturamıyorum resmen sanki orayı genişletiyo gibi oluyo doktoruma sorduğumda normal demisti haftalar önce ama git gide daha fazla oluyo 😏😏
DamlaMetin Busraela doğrudur bende evden çıkamıyorum 38 haftadayım hep yatmak istiyorum annemde üç gün snra gelecek korktm acaba sancım mı başlar diye
Busraela 4283eslem yaa gerçekten mi ben zaten bekliyorum ama hep 38 39. haftalar doğum olduğu için daha var diyorum
Busraela DamlaMetin ama senin tam doğum haftaları bence yatma hareket et gücün yettigi kadar Allah yardımcımız olsun😌🙏
Busraela Gunesinannesi günü saati dolunca gelirmiş bebekler bakalım ne zaman Allah kucağına almayı nasip etsin🙏
Gunesinannesi Busraela evet canım öyle tabi ☺️ Amin inşallah darısı hepimize bütün bekleyenlere inşallah 😘
Bktgrn Bende 36+3gunlugum iki gundur minik minik sancilar geliyo bebek cok cok asagida oynuyo parmaklarim sisti eklem yerlerinde agrilar oluyo zaman cabucak gecse bi cok zor oluyo artik
Bktgrn Bu benim 4.hamileligim digerlerinde yasamadigim herseyi bunda yasiyorum,saglikla gelsinlerde cekicez arrik