birbebekbirkopekk Mamamia adanada yaşıyorum ben 600 tlydi gittiğim hastanede ama doktorumun kendisi yaptı detaylı usgyi ayrı olarak obstetrik usgye gönderdi anne bebek arasındaki beslenmeyle alakalı bi usg
Siracinannesi Mamamia 20. Haftadayim 2 hafta sonraya randevu aldım özelden Balıkesir deyim 500 TL ücreti
Kaysi 1 Hafta sonra yaptiracam 350 TL Malatya’da ama çok hastane ve özel klinikle konuştum250 ile 700 arası
minik4550 Cansuada24 bende 23 te gidicem bebeğin yüzü tam bellimiydi o haftada bide dahami iyi oluyor acaba 23+3 te gidicem gecmi kalmış olurum
birbebekbirkopekk Rabia9522 onda daha çok plasentayla bebek arasına bakılıyo damar yapılarına anne bebek arasındaki beslenme normal mi felan gibi
N06 Mamamia benim doğum paketimin içine dahil fiyatı bilmiyorum ama. Şehir hastaneleri bedava yapmıyor muydu???
Mamamia Bizim burası çok pahalı ya 1070 dedilerrr şok oldum .. ben 600 civarı bekliyordum yarın gidicem bebek anne arasında beslenmeye bakıyorlar dımı
birbebekbirkopekk Kubos01 ortadoğuda filiz hanıma diyorum ben ama obstetrik usgyi balcalıda mete sucu yaptı
birbebekbirkopekk Efnan ortadoğuda filiz hanıma gidiyorum ben ama obstetrik usgyi balcalıda mete sucu yaptı onada muayene ücreti ödedim sadece ben 182 tl