Sibelblby Sinmilydd 03 al başta ama sonrası dedikleri gbi 6 9 ay bebekler çok hızlı büyüyormuş 3 6 giydiremiyomussun bille
Birgul Sinmilydd ben 1-3 ay ve 3-6 ay almıştım, ilerisi riskli almak yani 1-2 parça alınabilir belki ama kilosuna göre hareket ediliyor. Benim bi arkadaşımın bebişi baya kiloluydu 4 aylıkken falan 6-9 giydiriyodu.
Babyp Sinmilydd ben kimseyi dinlemeyip yenidogan fazla aldım malesef cogu kullanılmadı ama 3-6 olanlar çok çok işime yaradı 4 aylık bebegime 3-6 , 6-9 karısık kullanıyorum
Bebegimvebennnnn 0-3 ay 2 3 takım az değil mi 2 kiyafet için makine bile açılmaz 9 takım 0-3 aldım ben 5li takımlar var ya
Seda5454 0 3 ve 3 6 alin 6 9 ay icin erken bemce cnku bebek kilosu boyu degisebilir olmayabilir yavas yavas buyidukce almali
Ozlem2206 Sinmilydd ben 3 aya kadar alışveriş yaptım sonrası gelişimi nasıl olur bilemem ona göre alacağım toplam 10-15 kıyafeti var sadece 4 tanesi yenidoğan gerisi 0-3 1-3 şeklinde
Poyrazin_annesi Ben 0 3 ve 3 6 aldım. Evet yenıdogan fazla gıydırılmıyor hemen buyuyorlar ama üstlerı cabuk ıslanıyo kirlenıyo bizim evdede çamaşır kurumuyo ıyuzden bıraz fazla aldm