Fddozcan Arkadaşlar başlık saçma oldu söyle açıklayayım. 25+3 gebelik sürecim var ve eşimin işinden dolayı taşınmak zorunda kaldık. Muğla da bulunan önerebileceğiniz özel kadın doğum ve hastalıkları doktoru var mı ?
SusamTanecigi Fddozcan özel kliniğe gidiyordum ben bir ay önce doğum yaptım Emrah ergun doktorum çok çok memnunum kendisinden istediğiniz zaman ulaşırsınız her sorunuza cevap verir içinizi rahatlatır ilgili bir doktordur hastasına karşı memnun kalırsınız bilgili ve tecrubelidir
SusamTanecigi Fddozcan evet merkezde akbank karşısına düşüyor orda şok market açıldı yeni hemen onun yan tarafında
Fddozcan SusamTanecigi Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün:) Bu arada peki muayene fiyatları nasıldı
SusamTanecigi Fddozcan Amin inşallah çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kavusun inşallah 300 lira muayenesi bir muayene bir kontrol olarak ilerliyor kendisi
Fddozcan Ayy ben ikisini de istiyorum 😂😂 hiç bilmiyorum ki zaman neyi gösterir normalden korkuyorum ama normal de olsun istiyorum