igvescarim Arkadaşlar doktor bana b12 iğnesi yazdı haftada 1 vuruluyorum 22 haftalık hamileyim daha yeni hamilelikte b12 iğnesi vurulmaz diye yazı okudum aranızda vurulan var mı acaba
buarajuliet igvescarim bana da endokrin iğne yazıcaktı değerlerim düşük diye hamilesin ağır gelir belki dedi ocean ın dil altı spreyini verdi bence vurulma iğnesini .
Lulikli igvescarim ben vuruldum gayet hiçbir şey de olmadı canım niye vurulmasın ki senin doktorun seni takip eden her konu hakkında farklı görüşler var doktorlar arasında kendi doktoruna güvenmelisin seni tanıyan o
Merveimer igvescarim ilk Gebeliğim de de ikinci gebeliğimde de B12 iğnesi oldum hiç bir sorun olmadı.
buarajuliet igvescarim hapı falan da var bunun neden ısrarla iğne verdiler ki doğum doktoruna sormalısın bence bunu
Busraferdi7 Benim de b12 değerim düşüktü doktorum geçen hafta pazartesi günü yazmıştı şuan 40+0 ım dodex ismi 3 günde bir vuruluyorum yarın son 5 taneydi her hangi birşey olmadı tabi bu kişiden kişiye değişebilir
Snb igvescarim igvescarim igvescarim merhaba ben ilk önce günlük olarak sonra haftalık sonra aylık olarak vurundum hiçbir sakıncası yoktur 😌
Mrvrtgrl igvescarim Bana da doktorum 3 ayım dolmadan vermıstı haftada bir hep vuruldum. Herhangı bi sakınca yok bildiğim olsa zaten vermez doktor asıl degerlerın düşük olması tehlıkelı doktorunun dediğinden şaşma bence
Svmbhc igvescarim Ben haftada bir yaptirdim 29 haftadayim hic bisey olmadi cok sukur aksine kendime geldim cok halsizdim
Beno igvescarim gebeliğin başında bende yaklaşık iki hafta vuruldum b12bebegin gelişimi için çok önemli gebeliğin başında yapılması gerekiyormuş zaten eksik yada yanlış okumuş olabilirsin
igvescarim Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah içim rahatladı. Bu kadar kişi vurulmuş demekki gerekli görülmüş çok sağolun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🌸
oztrk14 igvescarim hamileliğimi öğrendiğim zaman tahlillerimde düşük çıkmıştı hafta da 1 tane vermişti doktor bi sakınca olacağını sanmıyorum sonuçta vitamin değerlerimiz önemli bebeğimiz için