Tugba_k5 dördüncü gunum cm toparladım bile, şunu söyleyeyim dogumun kolayı yok anne olmayı isteyen herkes ıllakı cefasını cekecek ama mükafatı dha guzel ve dha agır basıyor. Acılarını agrılarını hısstmıyrsun. Ameliyata gelınce amelyattım cok guzel gectı ameliyat anında acı hısstmıyrsun spınal oldum o iğne yapmaları korkulan yada bahsedilen kdar daynılmayack bırsey asla degıl normal koluna yapılan iğne gbı bı acısı var okdr anlık bır acı, zor olan uyusukluk hissi ayakların uzerınde kırk kat beton varmıs gbı hssdyrsun agırlasıyr ayakların ama acı yok, uyusukluk gecınce çok kısa bir agrın oluyor amleyat yerınde onuda iğne yapıyorlar yapyrlar hemen agrınların gecıyr, dha snra zor olan ılk ıkı gun yatmak kalmak hareket etmek yardım almadan asla hcbsy yapamıyorsun 3 gun ıyılestgını hssdyrsun 4 gun bıraz dha ıyı hergunun brbınden dha ıyı gecmeye baslıyor onemlı olan ılk 2 gun atlatırsna snrası kolaylasıyr 🥰 sna tavsiyem eger sezeryan olcksan bol bol sıvı tuket amleytatan snra kaysı suyu iç ve kayısı ye dha cabuk rahtkuyrsun ıyılesıyrsun🥰 fikri olsun dıye uzun uzun yazmak ıstedım