Twinsmom1 34+ 1 ikiz gebeliğim var belime bıçak saplar gibi bir ağrı giriyor , bütün eklem yerlerim acıyor erken doğum riskimizde var doğum sancısı sayılır mı buda ?
Kubdenya Twinsmom1 bende 2 aydri çekiyorum . Bel fıtığı var bi de yatıp kalkınca sağ kalama bıçak sallanıyor gibi yürüyemiyorum. Oturarak çalışmaktan oluyor sanırım.gecmis olsun
sudamlasi Twinsmom1 doğum sancısında belden kasığa doğru yayılıyo sancı. İnşallah gününün dolmasını bekler bebeklerin💕
Twinsmom1 sudamlasi banada öyle gibi geldi lavaboya kalktım dahada şiddetlendi yatınca destek yapınca gidiyor gibi 😔 inşallah canım 🐣🐣
sudamlasi Twinsmom1 doğum sancısıysa bile haftan iyice erken değil ikiz olmalarına rağmen maşallah iyi gelmişler buraya kadar🌸
Twinsmom1 sudamlasi evetpk şükür geldik hastaneye ciğer geliştirici olduk şimdi bakalım sancıları durdurdular şimdilik dua edin inşaAllah 🎀
Twinsmom1 Ebrucukm bir doz ciğer geliştirici yapıldı ikincide yapılıcak sancılarım yüksek çıktı onları düşürdüler ya taburcu ya sezeryan yarın belli olucak nasipse bakalım ☺️
Ebrucukm Twinsmom1 haftan iyi aslında fena değil 32 de doğup küvez görmeyenler var ciğer geliştirici de olmuşsun tutabildiğin kar artık inşallah sağlıkla gelsinler 😊
Twinsmom1 Ebrucukm aynen canım taburcu olduk çok şükür evde ben devam edicem aynı ilaçlara biraz daha zaman doldurcaz pazartesi kontrolüm var tarih konuşalım dedim artık doktorumda koyarız tarihi dedi nasip bakalım ☺️ Hepimizinki sağlıkla gelsin inşaAllah 💓