Ysgl26 Pemberuya daha kesin değil canım. Geçen kontrolde erkek gibi ama kordon var kesin değil dedi. Detaylı da öğreniriz artık inşallah 😊
Erayhilal Rozz ilk aylarda ilk aserdigim sey kelle paça oldu ne alakaysa 😀 sonra bi hafta boyunca her gun nerdeyse cigkofte yedim sonra tuzlu seylere gectik simdide hep tatli istiyo canim 😀
Dilhunizade Rozz ikinci gebeligim ve aşırı derece de buz gibi tatli karpuz ile sulu sulu ekşi mi ekşi erik çekiyor canm. Genelde canimhep meyve çeker zaten karpuz olmasa da olur derim ama erikk olmazsa olmazi asermelerimim olsada bol tuzla yesem🤤🤤🤤🤤
Deniz93 Rozz 24 haftalık hamıleyim hiçbir şeye aşermıyorum bende mi sorun var acaba 😬 yanı hamıle degılken de canım bi pizza isterdi şuan da istıyor ama nasıl zararlı diye yemıyorken sımdı de yemıyorum doğuma +20 kılo alarak girmek ıstemıyorum 😂
Aysebazt Gebelikten önce inanılmaz tatlı seven insandım ama artık canım sürekli tuzlu ve eksi şeyler cekiyor
Berfin26 Rozz Ayy kesinlikle bende asla canım tatlı bir şey istemiyor. O kadar tatlı düşününce midem kalkıyor. Ama tuzlu ve ekşi öyle mii canlarım benim 😂😋
GriMavi Rozz 6. Ayımdayım hiç bir şeye aş ermedim daha henüz aşerme ne zman başlıyor ki🧐 Bende sadece iştah kaybı var ama o da sıkıntı yapmıyor günde 2 ana ögün yiyorum okadar
Mrvbebk Anne88 ben de 9 haftaligim dediğin gibi ne gelirse gömerim ama dikkat ediyorum zaten kilom var fazla olmasın diye 😀😀😀 yerimizede ye