minikmucizem7_ Rozz şuan deli gibi erik aşermem ama bulamam . Bu ikinci oldu onun dışında aşermedim bişey . Erik bulamıyorum ama 🥲
Zeitqeist minikmucizem7_ Trendyol da var canım bi araştır istersen bide yavaştan getiriyorlar ben ocak ayında buldum pahalı adet olarak aldık bizde nefis diye
Nursedacelik Hiçbir şey aşermiyorum sürekli kusuyorum çünkü midem hiç bir şey kabul etmiyor. 4. Aydayım. Ne zaman bitecek bu bilen var mı 😢😢
Melisakrtl Nursedacelik bende oyleydim :( daha beter hatta vucudumda ne su ne vitamin kalmisti bayilmisim doktorum hastaneye yatirdi serumlarla kendime geldim yuzum hala bembeyaz hastaneden cikinca yemek yemeye basladim salca asla agzima suremiyorum o yuzden salcali yemekler yemiyorum :( cok zor ben neler cektim 4cu ayima kadar hastane koselerinde gecirdm hep gunlerimi doktoruna soyle ben dayanamiyorum artik cok kusuyorum beslenemiyorum de serumla beslesinler en azindan kendine gelirsin iyiki hastaneye yatmisim diyorum :(
Merve-g Fatos0660 kış gününde hiç olmadık meyveler aşermek zor. Bende çağla aşerdim ve hiçbiryerde bulamadım malesef.ama artık doğurduktan sonra bol bol yemeği düşünüyorum :)
Tugcesevimli İlk üç ay kısır,turşu,yoğurtlu şeyler.Dorduncu aydan itibaren tatlı olsund ne olurs olsun Nutella ağzına sürmeyen ben nutella kasiklar oldum
Zeitqeist Rozz erkek normalde tatlı derler ama ben deli gibi turşu,ayva,erik,kivi heleki kiviyi kaşıklıyorum
minikmucizem7_ Zeitqeist sağol canım teşekkür ederim . 🙏🏻 Azı özü kalmadı 1 tane 2 tane yesem içim rahatlayacak gibi istiyor canım 🤪🤩
Minigin_annesi0 Rozz limon çok yedim ama illa şu olacak yemem lazım diye bişey demedim sanırım ben hiç aşermedim :(
Denizyildizi1 Rozz Ben aşermedim hiç normal mi acaba markete gidiyorum canım ne istiyorsa alayım diye ama hiçbir şey yiyemiyorum almıyorum
Bendiyebiri Rozz bende o zamanlar hep ekşiye sarmıştım annem çok kızıyordu tansiyonunu düşürücen diye ama elimde değildi😁 maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🙏🏻❤️