MLknnlfr Mrb kızlar ben 6+1 haftalık hamileyim canım erik çilek ve kiraz dolu bi meyve tabağı aşeriyor😂😂
Leyla001 Ecceee kızımda hep meyvenin tatlısını yedim valla şimdide ekşi limon 🍋 bayılıyorum bakalım daha çok yeni 7 haftalık başından beri limon limon kolonyası aşeriyorum 😂🤣😂
Giz__ Haftamdayım sürekli ekşi ve acı şeyler istiyor. En son çiğ köfte yerken ağzımdan sular akıyordu 😋 bak yine ağzım sulandı yaaa 😂 ve tabii ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi sözünü tamamen haklı çıkararak biz kız annesi olma yolunda ilerliyorum 🥰
BeyzaF Rozz bende ekşi şeyler hamileliğimden önce çok tatlı yerdim şimdi zar zor ama ekşi elmayı tuzlayıp yemeye bayılıyorum bide ekşi yeşil erik aşerdim ama biz kırmızı erik bulabildik maalesef 😂
Busraaaaaaaaaaa12 Rozz hamile oldudugumu bilmezken 2 hafta boyunca hergun tombul sarı acı biber yedim offfff diyorum 5 erige 50 tl vermişti eşim karpuza küçük 80 vermişti okadat 😀 yanliz fiyat söylemem hahahashhaa
Beyel Rozz tuzlu hamurisi canim cok cekiyo tatliyi hic aramiyorum bu aralar bol tuzlu domatese taktim kafayi😁
Anneyimmmmm5 Sibelblby Hmm genelde hayatın meşhur yemeği olduğu için dedim buyrun buraya gelin burda ben ısmarlayayım size 🙈🤭🌼