AnNeYimMMmmMMmm Drkmls Oğluşumuz olucak bizde uzun düşünceler sonrası “Ediz Barlas” ta karar kıldık 😂
Tgbergll Serkel16 Bizim komşu oğluna Efnan ismini koydu unisex bir isim sanırım :) biz 34.haftaya giricez hala netleştiremedik 🤭
Minelinannesi61 Benim 7 yaşındaki kızımın ismi Minel çok severek ve isteyerek koymuştum bu ismi şimdi ise yine bir kızım olacak inşallah.. sizce Melin , Lavin , Larin,Mila bu isimlerden hangisi güzel bir türlü karar veremedim
EdaEge Minelinannesi61 anlamını bilmiyorum ama lavin cok uyumlu geldi bana minel kadar zarif duruyor. Yerinizde olsam Lavini seçerdim 😊
Anneyimmmmm5 Drkmls 7. Ayımızdayız allah kısmet ederse kimse karismazsa Eylül Hira 💜 koyacağım kızımın adını tabi kaynanam benim adımı koyun diye tutturdu çok kötü bir durum 🙄
Drkmls Anneyimmmmm5 ayyy bide o tipler var bi salmadılar ya onu koy bunu koy inşallah istediğin isim olur
Anneyimmmmm5 Tugcesevimli ayy kesinlikle yaa çok nefret ediyorum böyle insanlardan sizin içinize siniyorsa koyun kötü bir isim değil sonuçta çok hoş geliyor kulağa 😊 peki muhammed koyanlarda aynı o zmn tuvaletten muhammed diye sesleniliyor peygamber efendimizin ismi cok saçma yani 😏
Deletedmom10846 Drkmls büyük oğlum Yavuz Uras küçük oğluma Çağan Barlas diyorum ama babamız ikinci isme karar veremedi henüz ne olacak bnde bilmiyorum 🤷🏻♀️
Filiz123465 Drkmls Drkmls ilk oğlumun ismi yiğit kızımın ismi yağmur şimdi yüne oğluma hamileyim kısmetse yağız olacak