star3star yarın 10. haftama giriyorum vr tüp bebekle hamile kaldım.12. haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktorum.göbekten oluyorum ama artık resmen iğneyi batıramıyorum ve birde yaptığım yerde beze olmaya başladı.
Deletedmom73711 star3star Canım kolundan ve bacağından yapabilirsin, internetten hangi noktalara yapıldığına bak en azından rahat edersin sırasıyla iki kolun iki bacağın derken ilk yaptığın yere gelene kadar iyileşir zaten.🥰
star3star 505050 sizfemi göbekten oluyosunuz benm doktorum göbekten dedi hele karnım gerilince asla yapamam gibi geliyo
Deletedmom73711 star3star Yeniden bir sor istersen, az kalmış aslında Rabbim yardımcın olsun inşAllah hemen geçer.🙏🏻
star3star Deletedmom73711 amin inşallah.tüp bebekle hamile kaldım ve transfer sürecinden önce başladım ilaç kullanımına okadar çok ilaç kullanıyorumki artık vücudum hata vermeye başladı
star3star Mercimekm tüp bebek transferim akşam oldu ve ogün kullanmam gerekiyordu oyuzden aksam saat 10 da kullanfım ve her gün aynı saatte yapıyorum
Deletedmom73711 star3star Canım kıyamam sana az daha dayan sık dişini mükafatı çok güzel olacak Allah’ın izniyle, hepsi geçecek. Çok zor biliyorum ama hepsi küçücük eller-ayaklar o mis gibi bebek kokusu için…❤️
Sed22-09 star3star göbek rahat olduğu için öyle deniliyor ama koldan da yapılıyor canım zorlanıyorsan koldanda yapabilirsin ben 12. Haftaya kadar hep göbekten yaptım ama sürekli vurulduğumuz için bazen aynı yerlere denk geliyor ve iğne gitmiyor malesef 🙄
star3star Sed22-09 vallahi iğne gidiyomu gtmiyomu hiç bir bilgim yok sadece son 4-5 gündür artık vuruldupum yerde beze olmaya başladı.günde bir tanede coraspirin kullanıyorum
Wonderful_mom 505050 bende kullaniyorum 3 gundur covidim diye nasil kendiniz yapiyorsunuz ya ben cesaret edemiyorum
Sed22-09 star3star bende oksapar kullanıyordum gidiyorduk sıkıntı yapma canım sağ sol olacak şekilde vur
Busramislina star3star ben de 11 haftalıkken covid oldum ve doğuma kadar yapmam gerektiğini söyledi doktorum. Hatta doğumdan sonra bile kullanmam gerekebilirmiş. Bazen hiç acımıyor. Bazen cook fazla acıyor. Hatta ağladığımı bile biliyorum 😭 son 8 haftam kaldı. Bebişler sağlıklı olsun da biz bir şekilde dayanırız 🙏🏻
star3star Busramislina çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah🤲🏻kovid olanlara veriyolarmış kan sulandrıcı
Huzur123 Doğumdan sonra 1-2 hafta devam ettiriyorlar kol daha rahat bence koldan yaptırın sağlık ocağında