minik22 Arkadaşlar mustela alacaktım aklımda o vardı ama çok pahalı geldi şimdi ne alsam bilmiyorum aslında aklımda dalin var çok güzel kokuyor diye 😀😀 deterjanını da seçemedim daha siz neler kullanıyorsunuz nasıl karar verdiniz
maviananas minik22 ben zararlı bir şey kullanmamak adına kendımden kısıp bebeğe mustela aldım içerik araştırıp alıyorum ben deterjan da minoris kullanacağım
EmineRdvan14 minik22 bende mustela istiyordum ama dediğin gibi çok pahalı Nivea ya da Sebamed almayı düşünüyorum çamaşır icin granülü deterjanlardan alabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum dalinin var mesela
sherlock minik22 canım dalin pek önerilmiyor içeriği temiz değil diye. İnstagramda mühendisinoğlu sayfasına bak orda içeriği temiz şampuanlardan bahsediyor. Sebamed aldım ben. Deterjan için de granül sabun aldım kokusuz.
minik22 maviananas öyle tabi kimse farklı bişey düşünmez ama ne bileyim çok pahalı ya muadili yok mu 😀
maviananas minik22 pahalı ama baya uzun bir süre de kullanılır bereketli bir ürün. siveno var ona bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla oda temiz içerikli bir şampuan🥰
Meleekk minik22 o kadar para vermeye gerek yok valla. Uni baby de güzel ben memnunum. Bebişim de sorun olmadı. Küçük bitane al dene. Ben öyle yaptım. Küçük aldım hala bitmedi. 🤭🥰 Bitince yine uni baby devam etcem 🥰
EmineRdvan14 minik22 onun hakkında bilgim yok canım o zaman sıvı bebek deterjalri var onlara bakabilirsm
minik22 Meleekk yani biz de dalinle büyüdük sonuçta seti 450 lira ne kadar gidecek belli değil başka şeye harcanır o para
sherlock minik22 canım yenidoğanken bitkiselini kullan da baktın sonra alerjik değil daline geçersin. Biz de dalinle büyüdük bi şey olmadı işte şimdi her şeyin doğalının peşindeyiz 😁
maviananas minik22 trendyoldan yorumlara bakın az çok nasıl olduğu yorumlardan anlaşılır. Mühendisinoglu hesabına bakın hangi marka alacağınıza karar veremiyorsaniz.
maviananas Zynp44 eğer henüz almadıysanız mühendisinoglu hesabında incelemesi var ve yorumları çok kötü bir bakın isterseniz🌸