Elfs Arkadaşlar benim tahmini doğum 30 Mayıs gecelikleri ve emzirme sütyeni kaçıncı haftada almak gerekiyor yani önceden alanları görüyorum ama ya kilo alırsak neye göre alıyorsunuz?
Bahar1508 Elfs ben 30. Haftamda aldım ama zaten büyük ihtimal sana ne olacağını anlıyorsun yani südyen de 1 beden büyük Alman yeterli bence zaten onlar normalden büyük
AysunUgur Elfs benim normal bedenim s/m ama pijama ve geceliğimi xl aldım, yani olmama gibi bi ihtimalleri yok eğer 2 ayda 20 kg almazsam 😅 yani geniş geniş rahat olsun istedim
Saliha94 Elfs emzirme sütyeni kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç kullanışlı değil alırsan yarım atletler oluyo hatta desteksiz sütyenler ben desteksiz sütyenlerden aldım içi boş olanlar süngersiz İnan öyle. Memnun kalırsın
Bahar1508 Elfs karından alıyor insan öyle cok cok kollardan bacaklardan almıyor ki ve 34 +4 üm daha iştahım kapandı cünkü Migdeye yer kalmadı 😂😂😂 s beden giyiyordum şimdi L aldım herşeyi
Elfs Saliha94 benim almayı düşündüğümde yarım atlet gibi ama o marka hamile ürünleri satıyor o yüzden emzirme sütyeni diye geçiyor. Süngerli, balenli falan takamam zaten o dönem. Sizinkinin markası ney
asel35ece Elfs valla ben 32.haftamda aldım normalde s m giyiyorum yorumlara da bakarak L beden aldım. Aldığınız markanın kalıpları vs de önemli bu konuda. Emzirme sutyenini de normalden 1 beden büyük aldım doğum bu sonuçta illa 40 hafta dolacak diye bi şey yok son dakikaya bırakmak doğru değil bence. Ben suwenden aldım L beden şuan bi tık büyük oluyo doğuma kadar çok rahat olur doğumdan sonra da büyük falan olursa pijamanın beline lastik geçiririm en fazla 🤣🤣🤣 ama küçük olmaz yani ona eminim
AysunUgur Elfs hiçbişeyi son ana bırakmak istemedim aslında 🤷🏻♀️ Ve ben uzun gecelik ve uzun pijama hiç giyemem o yüzden doğumdan sonra kullanmam diye , ne olur ne olmaz büyük beden aldım, yani o an beni idare etse yeter 😅
Bahar_yldz Elfs bence sütyeni deneyerek al canım. O büyük göğüsler bebek her emmede göğsünü boşaltınca normale dönecek. Ben daha önceki 2 doğumumda emzirme sütyenlerimi deneyerek aldım önceden. Daha sonra kendi bedenim normal sütyene geçtim. Ve çok şükür göğüslerim sarkmadan toparlandı. Benim tavsiyem budur.