mucizevar 17.haftama girdim bugün itibariyle.Ne zaman hissederim ve nasıl bir his heyecanla bekliyorum 🙂
linamom mucizevar ben 16.haftamdan itibaren minik minik pıt pıt hareket hissetmeye başlamıştım o gün hamile olduğumu daha çok anladım. Siz de yakın zamanda hissedersiniz merak etmeyin bir kaç hafta sonra hissetmeye başlarsınız😊
Summ08 mucizevar 18. Haftamda hissettim ilk başta anlamadım ama sonra biraz daha kuvvetlendi hareketleri o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
HEY03D mucizevar tam 17. Haftada 3 defa tekme attı öyle hissettim, sonrasında bir kaç günde bir hissetmeye başladım, sıklaştı büyüdükçe ☺️ Şimdi içerde kolbastı felan oynuyor bence. 😂
Fatos0660 mucizevar ilk gebeliğimi 18 haftalıkken 2.bebeğimide 16 haftalık iken hissettim şimdi 3.ye hamileyim bakalım hangi haftada hissederim
Cscn mucizevar 15iz bizde, galiba hissetmeye başladım içimde bazen saniyelik bir şey çırpınıyor gibi oluyor. Elimi koyduğum zamanda devamlı pıt pıt eden bir şeyler var.