Sibel_l3 Kızlar katlanır küvet e her file uyar mı ya kararsız kaldım, bi inceler var klasik bı dolgulular var bilemedim 🤔🙄
Hilal-95 Sibel_l3 e bebekden aldım çok fonksiyonlu file inankı cok memnun kaldım ve katlanabılır kuvete uyuyor bide içi köpüklü olduğu için bebeğim yıkanırken sıcak kalıyor üşütme olmuyor
Esmavoles Silacinar tam tersine ilk aylar kolaylik veriyo diger turlu ALLAH korusun tek elde bebek kayabiliyo sabunluyken ama diger turlu bebeginle goz temasinda oluyo ilgi alakanda
Poyrazinannesiiii Silacinar tek başına yıkamak zorunda falan kalırsan file çok işine yarar 😇 malum bebişler sırtına kadar pisleme özelliğiyle meşhur tek olduğunda falan yıkaman gerekebilir
ilkaygrsyglr E bebekte satilan babyjem markasinin katlanir kuvet filesi oluyor canim. Ben de ordan aldim.
Poyrazinannesiiii Sibel_l3 onlar için ayrı bir file var bende katlanır küvet aldım bilmeden civilde de file aldım ufacık oldu 😂 internette katlanır küvet filesi yazınca çıkıyor Trendyol da alabilirsiniz oradan
Ayselosman Poyrazin_annesi merhaba bende o sungerlerden almayi dusundum acikcasi buyuyunce filede durmuyormus birde usuyormus dediler acaba o sungerlerde pis suyla temas edermi temiz olurmu diyede dusundum siz kullandinizmi hic
Poyrazin_annesi Ayselosman kullanmadım ama bebek suda kalcak yıkanırken ve üşümicek. En son sudan cıkarırken ztn elımle tutarım bebegı temız su dökerım tertemız olur