EsraKymen 34.haftada en çok yaşadığınız sıkıntılar neler annecikler😍😍benim bu hafta en çok karın ağrısı şikayetim var ve geceleri uykum çok bölünüo sağa ve sola dönerken de çok zorlanıyorum kasılmalar başladı ufak ufak beni korkutuyor bebek hareket edince de canımı acıtıyo ne zamn doğurcam çok merak ediyorum doktor iki hafta ileri demişti ama bakalım bu hafta kontrolumuz var ne dicek😊😊😊hazırlıklar bitio yavaş yavaş hakkımızda hayırlısı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zuhal2205 EsraKymen 34+3 olduk bizde. Ayağımın şişliği asla inmiyor. Bebeğin hareketleri benimde canımı acıtıyo. Ve hareketlerini bikini bölgemde hisseder oldum
Mihribank EsraKymen yaşadığınız sıkıntıların hepsi bende de var. Benim kızımda iki hafta önde gidiyor. Kasılmalardan dolayı korkuyorum inşallah zamanında gelir bebeklerimiz. Sizin şikayetleriniz dışında elim, ayağım da çok yanıyor😕
Slmkhrm 34+5 oldum ben de.. dün doktordan geldim çok şükür iyiyiz bi sıkıntımız yok ama dediğin gibi artık bebis karnimi zorlamaya basladi ama bu beni çok mutlu ediyor büyüdüğünü anlamak hissetmek çok güzel bi duygu...😍😍 Uykuya gelince ben de doğru dürüst uyuyamiyorum ve cok terliyorum hiç kaliteli bi uyku cekemiyorum 😯😯
EsraKymen Mihribank benim oğluşum da iki hafta erken eylülün ortasında olabilir dedi doktor doğum için bende yürürken kalçam kasılıo bide bikini bölgem de ağrıo allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻
EsraKymen Mihribank Aysegul30 dün akşam 15 dakikada bir kasılmalarım oldu 4 kez korktum valla şimdi de karnım taş gibi çok sert ve oğluşumun hareketleri canımı acıtıo🤪
Aysegul30 Kizlar bende yarin gece 34+0 olacam 3 gundur gece uykusu yok asiri halsizlik asiri ter yazlikta oldugum halde dönemiyorum yürüyemiyorum kasiklarim fena agriyo hareketleri artik Canimi yakiyo sertlesti 😐