Rukiye_korkmaz Kızlar 33+4 teyim hala doktor seçemedim Koru hastanesini düşünüyorum doktor Zahide Küçük e giden var mı? Haftaya görüşmeye gitçem düşünceniz nedir?
burcaktufenk Rukiye_korkmaz lokman hekim Sincan prof.dr İbrahim Alanbay’a gidiyorum memnunum Özgül hanımdan da memnun olanları duydum
Tutiko Rukiye_korkmaz ilk dogumum medicana ayla aktülay harika bi doktordu cok iyiydi iişinde ikinci doğumuma evime yakın diye vm medicalpark dr bülent yirci ☺️
Sevdapl Rukiye_korkmaz ben koru hastanesine gidiyorum. Zahide küçük muayeneleri falan kendi muayenehanesinde yapıyormuş. Doğumu koru da yaptırıyormuş. Onun içinde hastaneye ve kendine ayrı ücret var galiba.
drmeri Rukiye_korkmaz etlik lokman hekim İrade Musagil öneririm. sincan şube uzak kalır ama etlik düşünürseniz irade hanimi oneririm
Rukiye_korkmaz Tutiko medicana ücretleri çok yüksek diye duydum benim bu haftaya gitcegim doktor da sadece doğum ve 1 gece yatış için 8.000 istiyor
Kalkgidek01 Tutiko evime yakın diye aklımda olan doktor ama ilk dogum doktorum da kalbim ne yapacagım bilmiyorum hiç
hayirlisi06 Tutiko merhaba ben ayla hanımı düşündüm ama o Hastane de acil de Dr yokmuş o nedenle bende Bülent yirci ye gttim nasıl sizce normal doğum yanlısı mi
Rukiye_korkmaz Sevdapl muayene için 500 doğum için 8.000 istiyor çok mu yani Ankara’ya yeni geldim çok fazla bilmiyorum
Sevdapl Rukiye_korkmaz koru da doğum paketi 10 binmiş. Sizin zaten doğuma az kalmış. Normal doğum istiyorsanız gayet mantıklı o halde Zahide Küçük e gitmek.
Rukiye_korkmaz Tutiko bir şey daha soracaktım şimdi doğum ve tek gece ücretini söyledi ya 2 gece kalırsam onun ücretini de mi ödüyoruz
Tutiko Rukiye_korkmaz evet hemfe yüklü alıyorlar o geceyi medcanada oyle bi gece parasıydı ıkıncı gece 1700 tlydi
Acemi_annee1 Rukiye_korkmaz instagramda gördüğüm kadarıyla çok sakin ve ilgili bi doktor. Doğum ücretleri nasılmış detaylı bilgi aldınız mı bende düşünüyorum orayi
dilanayyildiz Ben Çukurambar Koru da Doç. Dr Özgür Kan a gidiyorum hayatım da ki doğru seçimlerden birisi de doktorum oldu harika bir hekim tavsiye ederim ilgisi yaklaşımı süper
Hnfhstrk Rukiye_korkmaz ben en başından beri zahide hanıma gidiyorum çok memnunum aklımda hiç soru işareti yok tavsiye ederim tereddüt etmeyin 👼
dilanayyildiz Kia evet eski personeliyim hastanenin kadın doğum da hemşirelik yapıyordum bildiğim için kesinlikle koru