Deletedmom2265 Ysmn33 Şimdi görüştüm nakit 450 kk 550 TL ancak doçentmiş perinatolog değilmiş o yüzden tercih etmeyeceğim 🤷🏻♀️
Deletedmom2265 BesteKc Bende fiyata takılmayacağım sanırım heryerde perinatolog yok doçentler yapıyor 😏
Tupbebekile Deletedmom2265 sisliye giderim dersen osman ozyurt tek geçerim cok çok iyi bir doktor kendisi
Ggalparslan Deletedmom2265 doç dr oktay kaymak kendi muayenesini açtı ataşehirde 1200 tl detaylısı cd veriyor harika bir doktor ben ikiz gebelik olduğu için kendisine gitmştim 2 saate yakın inceleme yaptı çok ilgili tavsiye ederim
Deletedmom2265 Ggalparslan Detaylı ultrasonda sadece göbekten bebeğe bakılıyor değil mi? Biryerde vajinal muayene ile rahim boyuna da bakılıyor diye okudum. Benim ilk gebeliğim ne şekilde oluyor? 🌸
Ozgeztrk Deletedmom2265 erbil beyde yaptım serklaj kısalma hunileşme durmunda alttan muayenede ediliyor bana alttan da baktı serklajlıyım diye
Ysmn33 Arvennn Halil Mesut giden arkadaşlarımda var bayağı öneriyorlar fiyatta 640 TL 22 martta gidicem
Deletedmom2265 Tupbebekile Çamlıca Medipol de Emine Aydın’a gitmeye karar verdim takibimi yapan doktorda aynı hastanede biraz paraya kıyacağız mecbur 🌸🤷🏻♀️
MissBus Havvakus aaa doktorunuz da o hastaneden mi ben şuan oraya gidiyorum. Detaylı ultrason ücreti ne kadardı? Ne kadar sürdü? 17. Haftadayım yakında gidicem ben de
Havvakus MissBus Nur Betül hanıma takipliyim memnunum 🙂 biz Anadolu sigorta ile indirimle 770 TL verdik