Denizmrt Dikkat et tabiki ama kendine de zehir etme canın ne istiyorsa ye ama kararinda ye ay sunu yersem kilo alirim ay canim cekti ama yememeliyim deme ye ama nefsini korle sıkma kendini. Sen sıktıkça plan program yaptikca hem mutsuz olursun mutsuz oldukca acıkırsın hirsini yemekten alirsin ben oyleyim o yuzden kasmıyorum. Ben cok cok kiloluyum 101 kilo ile hamile kaldim 21+5 teyim 1 kilo almisim sadece ama karnimi gorsen 9 aylik gibi kalk doğuma gidelim diyo yani o derece🤣 ama bebegim saglikli boyu kilosu organlari herseyi sahane o iyi olduğu icin ben iyiyim. Mesela ekmek vs yemiyorum ama cok mu canim pizza mi cekti aliyorum yiyorum ertesi gun sebze yiyorum biraz dikkat ediyorum bi gun et yediysem bi gun sebze yiyorum bi gun kahve ictiysem iki gun içmiyorum bol bol su tuketiyorum kahvaltimi asla atlamıyorum haslanmis yumurtami ihmal etmiyorum yesillik yiyorum ama ekmek istersemde yiyorum az yiyorum ertesi gun daha hafif seyler yiyorum ekmek yemiyorum bir onceki gunu eritiyorum sende oyle yap kasma kendini. Mutlu ol yeter🥰🥰🥰