oznur-41 Kızlar kasıklarım da pıt pıt gibi bi atma var seyirme gibi neden olur acaba hamilelik belirtisi olabilir mi adetime 1 gün var
Mondly oznur-41 test yapmadan bilemezsin eğer hamile kalmak istiyorsan psikolojik olarak da öyle hissediyor olabilirsin yarın bi test yap belli mi olur belki benim vardır 😃
Afifeelif oznur-41 inşallah bebistendir canım..🥰 ne zamandır var o pıt pıt hissi.. bende de ara ara var.. test yaparsan muhakkak haber et kuzum😍
oznur-41 Mondly psikolojik olmadığına eminim de öyle az bi seyirme değil yanii 😀test için de biraz beklemek istiyorum
Sevdashn Mondly benim adetimden iki gün önce silik bı çizgi çıkmıştı sabah ilk idrarinla test yap bence canım
oznur-41 Afifeelif inşallah ondandır bakalım bir haftadır falan var 3 gün önce evde test yaptım negatif çıktı yarın adet olmam gerekiyor eğer olmazsam bi kaç gün daha bekleyip kan vericem ☺️ İkimiz de güzel sonuçlar alalım inşallah 😍
HeyMommy Arada bir bendede oluyo pıt pıt damar atar gibi. Bir hafta var adetime. Aşırı bi bel ağrısı arada kasıklarımda batma var. Göğüslerimde bazen inceden incede sızlıyo. Kesinlikle psikolojik değil o kendini hissettiriyo zaten geldiğinde 🥺