UmutsuzPolyanna @Deletedmom_85 nerdesin sana dedim benim içimden de öyle guruk guruk sesler geliyor snjdj😅🤣
UmutsuzPolyanna iki_melek_annesi ya ben ilkinde sancı çekmedim ama böyle adet sancısı ve ishal ağrısı arası guruldamalı bir şey var böyle tatlı tatlı belimde böbreklerime doğru sancıyor bebişte o videodaki gibi deli deli vuruyor sancı bu mu ? Djdj😅
iki_melek_annesi UmutsuzPolyanna Ben de sancı ne bilmiyorum ki, bu dediklerinin hepsi ben de var bu gün daha çok oldu 🤷♀️bu değildir sancı herhalde yalancı sancıdır😅
Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna bence bir acile git gülüm benim ilk dogumda sancim o şekilde gelmişti bende belim ağrıyordu sanki ishal olucam ama olmuyorum gibi megersem sancı cekiyormusum
UmutsuzPolyanna esmir aman yalancı olsun ya zaten kafa tam yerleşmiş demişti doktor erken gelir diye aklım gidiyiii bide sezeryan olacak benim diye rahat rahat takılıyorum
UmutsuzPolyanna Deletedmom_85 hani bi okuduğunu bi daha unutmazdınız hanpemdi kdkdkd sağır sultan bile duydu pü sene 😅🤣
Deletedmom_85 esmir ha doğru şu mesele. @Azizinannesi2 hakket kız dün kaç kere denedik poli uğraştı olmadı vallahi 🥺
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna kız belki de hiç bilmiyorum unuttuğumu bile sanmıyorum bence bilmiyordum 😄 hay sağır sultana hshdhd
UmutsuzPolyanna Deletedmom_85 hadi bil bakalım ben lisede ne okumuştum ldkd hatta bu konuda konuşurken demiştin ben unutmam diye kdkd🤣