Azizinannesi2 esmir ben yaptım kahveyi 😂😂ben severim yumuşak vucudlu insanı bazen kaynanamda severim öyle 😂😂
UmutsuzPolyanna Fasulyeninannesi1 şimcik benim 3 ihtarım var toplamda 3 veya 4 gün de askı yemiştim kalıcı olarak hesap kaç olunca siliniyor yada silinmesi için hangi delilikleri yapmam gerek 🤣
Azizinannesi2 Fasulyeninannesi1 oyy ne dizisi var 😂😂ben baya önce askı yedim neden yediğimi unuttum onu sen görebiliyor musun 😂😂
Azizinannesi2 esmir bende kaynanamın tabiri ile bir deri bir kemik 😂😂bazen banyodayken anne belimi keseler misin diyorum olmayan etin neresine kese süreyim diyor 😂😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 uha kocam bile seni elleyim demedi bana bi etkilendim kfkfk (Demedi ama elledi 2 çocuk olsu aguahuahwej) 🤣
Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna ben severim kız yumsak olursa 😂😂eklemesi 2cocuk ellese futbol takımı 😂😂😂
Armess_loya Abooow 1 uyarım var 2 tane daha alırsam good bay armess loya oluyorum 🤦♀️😬😬😬 laaaaaaaaaaaa 🙊🥺☹️🤦♀️😬
Fasulyeninannesi1 Azizinannesi2 gruplasmadan xkdndjjd raising dion izliyorum netfilişk cogzel gidiyor