UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 nööööö sakıın o me öyle 🤣Burda adı değişecek tek kişi benim bence ama ellemiyorum 🤣🤣
cahillesohbetikestim iki_tospik_annesii oy oy oy Allahım tam ısırmalık eller kollar yanaklar maşallah paşaya 🥳🧿
cahillesohbetikestim Aag06 bugün ananemize geldik ilk defa 🤣 geçmiş olsun canım bizimkinin de biraz kuru cildi banyodan sonra hafif soyulmalar oluyor bir haftaya doktora gidicez gidince sorucam bakalım
cahillesohbetikestim Aag06 yazdım notlar kısmına unutmayayım diye canım belki sampuanındandır bakalım ne diyecek doktorumuz
Deletedmom_85 @iki_tospik_annesii @Azizinannesi2 Yigit_Aras9 UmutsuzPolyanna @Deletedmom_35 @esmir kızlar bir şey soracağım bu ovulasyon testinde t çizgisi mi kontrol çizgisiydi? C. Mi?
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 Durubebegim @Deletedmom62627 Büşraa seni ben ünlü yaptm ilk bana dua ettin herkese önerdm😂bu işten para kazanırsan yarı yarıya
Deletedmom_85 iki_tospik_annesii İnternette hep t ler koyulaşıp silik olmuş bende öyle biliyordum aslınds
Deletedmom_85 Deletedmom_85 @Yigit_Aras9 ovulasyon testi yaptım gebelik değil daha regle çooooook var yukarıda var fotoğraf