Yigit_Aras9 Azizinannesi2 üstünü ben tammaliym da hemen gdşelm burlardan😀kaçalim büşra. Bizi anlamuyorlarrr
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 burda zwt3n👀😅😅hesp açiçak yanıma ziyetee gelcek momu ona öğrwtcem oda kaltılcak aramıza ama görümce deniyroum sizin gibi yan yana gelince kayınvalidem dedikodusunu yapiyoz😅ben atip tutuyom o atip tutuyor 😀😀
Azizinannesi2 esmir o isim değiştirme postu varya ona gir Naime hanime şu ismi yapmak istiyorum diye yorum yap oda yapar
Armess_loya Azizinannesi2 canımmm bence bu isim çok orijinal azizinannesi2 🌸😎tabi sen bilirsin genede, arama çubuğunda çok kısmet ana gibi birsey yoksa tabi😬🌸🌸🌸
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 var var sayayım mı arada havamıda. Atmiş oluurm 😅😅😎 2 yüzük 5 nizleik tanesi 30 binden kolye zinciri 2 saat küpeler 3 çeyrek ywtemi gız😎👀👀
Azizinannesi2 Armess_loya vazgeçtim valla @Esraliiii de öyle dedi kalsın böyle ❤️❤️ belki öyle yaparsam duamda kabul olmaz 😂🧿
Azizinannesi2 Yigit_Aras9 biraz daha biriktirelim 😂😂bolca kumaş dikiş makinası manuel olandan 😂😂kendi kendimize kıyafet dikeriz,😂😂 Ocak konserve falan az gitmez