Deletedmom_35
iki_tospik_annesii
Azizinannesi2
Esraliiii
Deletedmom_7156
esmir
Deletedmom_85
UmutsuzPolyanna
Şu anda o kadar hastayım li anlatamam bugub iyiydim akşama doğru böyle oldm dün eşimin yeğeni eltimin çocugu kaynanamın torunu 😅 tek kişiden bahsediyorum buraya geldi ama hasta hasta göndermişler çocugu 5 yaşinda sürkli gönderirler kayannam torunlarını çok sever hele onalrı biri gider biri gelir haftalarca kalırlar hamileyken de böyleydi dün geldi hasta ateşi var yorgun öksğüryor kusuyor gelmeden önce eşimi uyardım bebek var şimdi gelmesin ara söyle sonra göndersinler iyileşince ben söylesem yanliş anlaşilir evinin geliniyim saçma sapan düşüncelere girerler eşime dedim eğer ki ben ya da bebek hastalanır eltmden tut sana kadar hepinizi sorumlu tutarım elimden kurtulamazsınız gel gör ki onda olan belirtiler bende görülmeye başaldı ateş var hafif bağ ağrisi yorgunluk bebeği emziremiyrım bile üşüme
Neyseki yarın randevum var çocuk doktoruna bende acildeserum kullanırım
Yarın evde kıyamet kopcakkk polyanana bende snein gibi bayat ekmeklle dallayım mı 😅gülüyorum ama gerçekten sinirliyim bebeğe naısl bakcam ona bulaşursa nolcak korona olmadıgıgın garantisi yok ki offfff