esmir Yigit_Aras9 kaynanam ve kayınpedr çalışıyor evle ben ilgileniyom canım öyle yuvarlanıp gidiyoz 😂
Yigit_Aras9 iki_tospik_annesii bugun herkes çorba makarna ama bu 3lüye bayılıyorum Hatçee aynı menüyü yapıyormuş 😅
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 😅 @Deletedmom_7156 kızını çok istedim babası kızını vermiyormuş bende vazgeçtim 😬 @Durubebegim ben gelinim buldum duru babsı verilir mi bilmiyroum anası verdi gitti gelecekteki kızım içinde Muhammedi damat olarak seçtm @iki_tospik_annesii. Sözünden dönen….. Aha demişim
iki_tospik_annesii Yigit_Aras9 Hahaha uaaa Allah seni 😂😂 Papa dhaa yakışıklı olursa vermem söyleyim sana 😂😂
Durubebegim Yigit_Aras9 Ben kızıma 30 Cumhuriyet hesapladım artık babası ne ister ne istemez bilemiyorum🤣
esmir Yigit_Aras9 peder inşaatçı kaynana da tandır evinde çalışıyor canım miss gibi tandır ekmeği pişiriyorlar
Yigit_Aras9 esmir aaa benm kayqnqnnda tanırda ekmek pişirmeye gitit orda çalişmaya beceremedi çıkartıllar 😅😅kendim çıktım diyor ama inanmıyoz😅🙉🤣🤣
Yigit_Aras9 Deletedmom_35 iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Esraliiii Deletedmom_7156 esmir Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna Şu anda o kadar hastayım li anlatamam bugub iyiydim akşama doğru böyle oldm dün eşimin yeğeni eltimin çocugu kaynanamın torunu 😅 tek kişiden bahsediyorum buraya geldi ama hasta hasta göndermişler çocugu 5 yaşinda sürkli gönderirler kayannam torunlarını çok sever hele onalrı biri gider biri gelir haftalarca kalırlar hamileyken de böyleydi dün geldi hasta ateşi var yorgun öksğüryor kusuyor gelmeden önce eşimi uyardım bebek var şimdi gelmesin ara söyle sonra göndersinler iyileşince ben söylesem yanliş anlaşilir evinin geliniyim saçma sapan düşüncelere girerler eşime dedim eğer ki ben ya da bebek hastalanır eltmden tut sana kadar hepinizi sorumlu tutarım elimden kurtulamazsınız gel gör ki onda olan belirtiler bende görülmeye başaldı ateş var hafif bağ ağrisi yorgunluk bebeği emziremiyrım bile üşüme Neyseki yarın randevum var çocuk doktoruna bende acildeserum kullanırım Yarın evde kıyamet kopcakkk polyanana bende snein gibi bayat ekmeklle dallayım mı 😅gülüyorum ama gerçekten sinirliyim bebeğe naısl bakcam ona bulaşursa nolcak korona olmadıgıgın garantisi yok ki offfff
Yigit_Aras9 esmir kayınpedrim de koruyucuydu tüfeğini attı emekliliği herşeyi yandı işsiz şu anda 😰kaynanamda bu yzüden onunla 19 yıldır küs😂😂🤫🤫🤫