Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna ben ondan geçirmexen başka şeyler olur kızlar dahada Yigit_Aras9 Deletedmom_85 Armess_loya esmir kızlar uzatmayalım konuyu bu postta kitlenir ve hepimiz uyarı yeriz bence bu konu şimdilik kapansın
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 Azizinannesi2 esmir Durubebegim UmutsuzPolyanna Hatçem buralardaydı nerde şincik artislik tasladı yedi zobayı dimi😅😅Ah Hatçee uslu dur dedimmm
UmutsuzPolyanna esmir ah Bee hareketli dakikaları kaçırdım desene neyse bi dahakine Kimmiş o küfürcü aramıza birileri daşş@k geçmek için katılmış olmasın dnjdj🤣
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna valla kuzu ben olayı kaçırdım ya o ara kendime kıyafet bakmakla meşguldum post da kalkmış. Hiç bir şey göremedim bende olaya Fransızım yane
Deletedmom_85 Azizinannesi2 bence de canım haklısın olan olmuş artık. Bir an önce dönmen dileği ile @Bebiscann ☹️
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna yaaaaa 😍 pofuduk seni. Benim de ellerim yüzüm cildim hep yumuşaktır hamur gibi bulan yoğurur sen öyle diyince aklıma geldi hshshh
Deletedmom_85 Azizinannesi2 hahaha 😂 kaç saatte yaptırıdm allaaasen ben hadi saatlerce kıyafet baktım Bi pok da bulamadım ya neyse hdhdhd