iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Yaaa kıyamam 🥺 kaç yıllık evlisin cnm ? Çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum 2 buçuk sene olmadı bebegim olanlarda düşükle sonuçlanıyor du 3 tane bebegim düştü 🥺🥺
Deletedmom_85 Azizinannesi2 65 KİLOYA KADAR HAKKIM VAR ama o zaman tombiş oluyorum işte, 😂 böyle iyi yani ehhrh
Deletedmom_85 Azizinannesi2 hahahah 😂 kızın senden daha güzel Bikerem kızını alırım jsjdjdj maşallah subhanallah hepinize tü tü tü
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 acelesi yok ansızın kapını çalacak beben doğunca içeri sokmanın yollarını arayacaksın 😅💋😍
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Ahh kuzum hiç üzülme olur merak etme daha çok erken 🌸 benim 2 yıldan sonra oldu
Azizinannesi2 Deletedmom_35 @UzayliOzge dünür koş gelinine ne diyorlar 😂😂valla kızım doğmadan gelin oldu 😂😂
UzayliOzge Azizinannesi2 o benim gelinim kimseye vermem yav Büşra gelinime sahip çık valla isteyenin aklını alırım 😜😂
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 😅😅uyku duası dinleyen ben guruptan ayrıldı😅 @iki_tospik_annesii bebeği uyutmadaher yol mühahtir🤣