esmir Yigit_Aras9 aynen canım çok lüx bi hastane değil ama çok temiz fiyatıda diğer özellere göre çok iyi doktorum da işinin ehli
Armess_loya Yigit_Aras9 MAŞALLAH SUBANALLAH BAREKALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM BAĞIŞLASIN 🧿🧿🧿🧿💓💓🤲🏻
Durubebegim @ Yigit_Aras9 geline bak geline 🌸🌼 sarı papatyam @Armess_loya @esmir @UmutsuzPolyanna @Azizinannesi2 @Deletedmom_85 @iki_tospik_annesii
cahillesohbetikestim Yigit_Aras9 oyyy kurban olurum ben ona bizim sıpa da durdurmuyor hiç elinde Eldiven hatta çorabı bile çıkarıyor nasıl bir hırs varsa 🤣🥰🧿
Yigit_Aras9 cahillesohbetikestim🥰🥰🥰😍💋 işte evet eldiven kolay çıkıyor çorap kolay çıkmıyor 🤣senin oğlan kıyafetlerini de çıkartır hırsa bak😘😘
cahillesohbetikestim Yigit_Aras9 hamileyken de böyle çok hareketliydi maşallah daha 5 günlük kontrolüne gidince doktor hanım bir baktı hem donunu çıkarmış hem bezi çıkmış fazla büyüktü kıyafetlerimiz şimdi toparlandık çok şükür 🤣
Armess_loya Durubebegim 🧿🧿🧿🧿MAŞALLAH SUBANALLAH BAREKALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM BAĞIŞLASIN 💓💓🤲🏻
UmutsuzPolyanna Durubebegim sarı bez istedim sarı papatya geldi dua saatiydi herhalde 🤣 MAŞALLAH SUBHANALLAH 🥰🧿🧿
iki_tospik_annesii Durubebegim Sarı civciv 🐣 maşallah sana 🥰❣️ Gruba dahil değilim ama yazayım dedim genede
Deletedmom_85 Durubebegim aaah sarı papatyam. Ya vallahi atıyorsunuz böyle nazar deydirecem şimdi allahım korusun kötü bakan kem gözlerden bu papatyanın ismi ne annesi 😍