Durubebegim UmutsuzPolyanna Allahım yaa bu karının özel espiri güçleri var bence😂 Kız ben o kadar resmi ve ciddiyim ki de espri yapamıyorum😁
UmutsuzPolyanna Durubebegim bende öyle her yerde yapamıyorum yaa ciddi durumlarda beni kaale alan olmaz diye flkfk🤣🤣 İçimde biriken ne kahkaha tufanlarım var benim🤣🤣
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 Azizinannesi2 esmir Durubebegim UmutsuzPolyanna Hatçem buralardaydı nerde şincik artislik tasladı yedi zobayı dimi😅😅Ah Hatçee uslu dur dedimmm
Durubebegim esmir kadın nal gibi istiyor ince şık ne yaa patatesi oyup bilezik olarak takmak istiyor buna ince nazik gidermi🤣
UmutsuzPolyanna esmir du bakalım aşko o kolyelerden yok benim onu alıyım kandırabilirsem bide onu eklerim 🤣🤣
Durubebegim Yigit_Aras9 kız dünür Hatçe gayboldu ama ruhu bizimle akşam gelir o fazla dayanmaz bizsizliğe🤣
Yigit_Aras9 UmutsuzPolyanna yüzük iste 5 taş benım 3 altn yüzüğün var teklif etse yine yüzük al derim ayak parmaklarıma tkrm artık şşjjhşhh
Yigit_Aras9 UmutsuzPolyanna erken öten horozun napuyılmiş 😅😅vaktini bekle dedım beraber intikamı alcaz dedım beklemedi 🤣don yirtan hatçe😅
UmutsuzPolyanna Yigit_Aras9 yok anam şimdi yüzük almam parmaklarım filan şiş sonra darwlt açtır uğraşamam 🤣🤣 sende yüzük hastasıyım diyosun hee 😅🤣
Yigit_Aras9 esmir 😅😅kaça doğm yaptn ben devlette nromal doğm için bekletildi sancılwrım çok kötüydü dayanamıydm sezeyan olmak istedim özlese eşim sormuş 5 bin demişler eşime kalsn ölsemde benı özlee götürmeyin özele görürseniz kurtulur derlersede götürmeyin dedim😅😅😅
Yigit_Aras9 Yaa biriey sorcam bir bebe 8 9 saat uykusuz kalabilir mi 2 aylık bebe hemde 😬😬😬4 5 ten beri uyanık o saaten bu saate kadar 3 kere altını değiştirdim, nafile uyumadı yeni gözü devrilmeye başladı uyudu uyuyacak velet
UmutsuzPolyanna Yigit_Aras9 ah kuzum demek istemezdim ama bi sıkıntısı varsa ondan uyumuyordur diğer postta demişsin çişmile alakalı acaba o yapıyor olabilir mi ya da doymuyor mu mama alıyorsa o bile rahatsız ediyor olabilir altı açık bi çiş yapmasını izlesen aslında kesik kesik mi yapıyor çünkü benşm oğlana da demişlerdi ağrı yapar ağlar diye sonra şükür bi şey çıkmadı hala sünnetsiz🤭