UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 bi yanım diyor kibar bi şey al abartma diğer yanım diyor o dediğine sen kendin bile inanmazsın nal gibi bi model al djsksj🤣🤣
KaderiminCilvesi UmutsuzPolyanna kimin bedeni ne bedeni neyden bahsediyorsunuz benim bedenim 46 donlar pert😁😂😂
UmutsuzPolyanna Durubebegim he işte bilmiyorum mesela deyin ne var adı ne geçer bakim hint başlıklı nasılmış
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 yok sayılmaz aldatman için @Azizinannesi2 gibi elleme melleme li konuşman lazım dndn🤣🤣
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 bozdurdum diyelim işçilik yüzünden çok düşer mi acaba fiyatı onu da düşünmek lazım mesela düğün zamanı bir sürü para verilen künyelerim var koptu taşı düştü filan bazılarının ama işçilik diye bir sürü para kırıyorlar bozdurasım gelmiyi
UmutsuzPolyanna Durubebegim küpe değilde kocişi kandırırsam bide yanına takım bileklik istiyorum ben şalımı hep sıkıca kaparım her yerimden kdjdj o gözükmez kulağımda 🤣🤣 sonra nasıl hava atam🤣🤣
Deletedmom_35 UmutsuzPolyanna biz ucuza aldık şimdi pahalı olmuş 😅😅 ama bundan işçilik kırıyorlar mi bilmiyorum
Durubebegim UmutsuzPolyanna haklısın bende takmıyorum valla bazen arkadaş ortamı da felan kandır kız al bitane hint nalı tak gerdanına 😁
UmutsuzPolyanna Durubebegim Nalet olsun içimdeki nal gibi kaba eşya sevgisine kdjdk al bi yarım tak boynuna demi yookk ille milletin gözüne sokucam bide memintolarda tombikto göze gelmem inş 🤣🤣