Cansel22 Bana dua edermisin anneler yarın ikinci bebeğime kavusucam inşallah kızımdan sonra aynı heyecan ve aynı duygularla oğluma kavuşmaya saatler kaldı
benimmdunyamm Cansel22 Allah’ım sag salim kucağına almayı nasip etsin bize de o günleri göstersin inşallah 🤭
Melikenlbt Cansel22 Allah’ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sende bizlere dua et canım rabbim yardımcın olsun ❤️🌸
Beste-m Cansel22 sağ salim kucağına alırsın inşallah banada dua et canım bir gün sonra da benim var ikizlerime kavuscam Allah nasip ederse 🙏🤰🏼👩❤️👩🥰
Handecik Sağ salim kucağına al kolaylıkla geçsin insallah canım darısı bizlere olsun bide insallah ☺️❤️
Aselimm23 Cansel22 RABBİM yardımcın olsun inşALLAH sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Mevlam
yesimbuyuk Cansel22 hadi bakalım canım allahım kolay bi sekilde atlatmanı nasıp etsn sezeryan mı olcaksın
yesimbuyuk Cansel22 bende ıkıncı dogumumu olcam 4 gun sonra benımde sezeryan 🙈 olduktan sonra yazarmısın nasl geçtiğini canım sana zahmet suan kac haftalıksın
Cansel22 yesimbuyuk şuan tam 38+4um genel anestezi istedim doğumdan sonra hikayemi seve seve sizinle paylaşicam
yesimbuyuk Cansel22 ☺️Ay nasıl heycanlısındır smdi yaa uyuyamazsın 🙈🙈 insan cok özlüyo bebek kokusunu falan ☺️
Cansel22 Busra2013 en son 36da 3 kgdi sonra sezeryan günüm verildi yarın ogrenicem artık kaç doğarsa 😃