ZeEr_09 Sultan5566 merhaba benim sacimda beyaz coktu bugun yeni boyattim organik amonyaksiz boya ile 38+1haftaligim..uzmanlar ilk 3 ay boyamama onerisinde bulunuyorlar cocuk gelisimi icin eger sabredebilirseniz ki edin bence daha ufak son ay boyatirsiniz
mirage333 Sultan5566 doktorum 16 haftadan sonra boyatabilirsin dedi. Ama sadece boya, açıcı falan sıkıntı sanırım.
Meri3220 ZeEr_09 kuzeymomss Kızlar marka verebilir misiniz nerden aldınız acaba boyayı özel bir boya mı yoksa bildiğimiz boyalardan mı bende doğuma 1 ay kala boyayacağım da
kuzeymomss mirage333 bende 5 aydan sonra boyamıştım açıcı yasak olduğunu söyledi doktorum kimyasal içermeyen bi marka ile boyadım
kuzeymomss Meri3220 gratislerde greentherapy marka satılıyor içeriği temiz hamileler kullanabiliyor ben onunla boyadım
ZeEr_09 Meri3220 gratisten aldim greentherapy markasi yalniz cok beyaz olunva pek kapatma ozelligi yok gibi
ZeEr_09 Meri3220 ahh ahhh bende cok fena sari oldugunicin sacim allahtan kayniyor beyazlar arada ama hic yoktan kotu degil